Özel Grandmedical Hospital Yönetim Kurulu Odası´nda yapılan indirim protokol imza törenine Türkiye Futbol Antrenörleri (TÜFAD)Manisa Şubesi Başkanı Özer Şenoğlu, İkinci Başkan Ersoy Arslan, İkinci Başkan Metin Taşkın, Yönetim Kurulu Üyesi Halim Elçin Genel Sekreter Cemil Uğur ve Denetleme Kurulu Üyesi Muharrem Kazer katıldı.

Grandmedical Hospital adına da protokol imza törenine Grandmedical Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Dindar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Op. Dr. Mümtaz Kahyaoğlu Katıldı.

ÖNEMLİ BİR KAZANIM

Yapılan protokolün her iki tarafa da hayırlara vesile olmasını dileyen Türkiye Futbol Antrenörleri (TÜFAD)Manisa Şubesi Başkanı Özer Şenoğlu, sağlık konusunda bu protokolün hayırlı olmasını temenni ederek, “Manisalı antrenörlerimizin Manisa’nın önemli bir hastanesinden sağlıklı sağlık hizmeti alabilmeleri için bu protokolü imzaladık Grandmedical Hospital ile yapılan sözleşme ile Manisa Tüfad üyesi 465 arkadaşımızın aileleri ile ayaktan tedavilerde  % 20 gibi önemli bir indirimi alması çok önemli. Her iki kuruma da hayırlısı olsun. Derneğimiz adına  çok çok teşekkür ediyorum. “dedi.

AMACIMIZ HİZMET

Grandemdical Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Dindar, “Amacımız Manisamıza en iyi sağlık hizmetini verebilmek.  Çok kısa sürede birçok kurum ve kuruluş ile hastanemiz arasında indirim protokolü imzaladık. Bugün Manisa Tüfad ile bu sözleşmeyi imzaladık. Manisamızın futbol antrenörlerine de hizmet vereceğimiz için gurur duyuyoruz. İmzalamış olduğumuz protokolün her iki kuruma da hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Protokol imza töreni Tüfad İkinci Başkanı Ersoy Arslan Grandemdical Hospital Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Op. Dr. Mümtaz Kahyaoğlu’na çiçek takdim etmesi, Tüfad Manisa Şubesi Başkanı Özer Şenoğlu’nun da Grandemdical Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Dindar’a teşekkür plaketi takdim etmesi ile sona erdi.

Editör: TE Bilişim