Manisa Futbol Kulübü, 2021-2022 sezonu öncesi hazırlıklarını Afyonkarahisar’da sürdürüyor. Takımın bu sezon ilk dış transferi olan Sadi Karaduman, kampta özel açıklamalarda bulundu. Çocukluk yıllarında polis olma hayali kurduğunu belirten Sadi, “O zamanlar Arka Sokaklar dizisiyle beraber ben de her çocuk gibi polis olma hayali kuruyordum. Sokakta arkadaşlarla top oynarken mahallenin bekçisi bir ağabeyimiz vardı. Beni top oynarken görüp babama ‘bu çocukta yetenek var futbola yazdırın’ diyor. Sonrasında amatör bir takımda futbolculuk kariyerime başladım. Kasımpaşa altyapısından sonra da profesyonel futbolcu olarak hayatımı sürdürmeye devam ettim” dedi.

“MANİSA FK GELECEK HEDEFLERİYLE BENİ ETKİLEYEN BİR KULÜP OLDU”

Futboldan arta kalan zamanda ailesiyle ve eşiyle vakit geçirmeyi sevdiğini ifade eden 29 yaşındaki savunma oyuncusu, Manisa FK’ya transfer süreciyle ilgili de değerlendirmelerde bulundu. Hedefi olan bir kulüpte olduğunu vurgulayan Sadi, “Sezonun sona ermesiyle Giresunspor ile olan sözleşmem sona erdi. Birçok takım transfer için bizimle iletişime geçti. Manisa FK’dan teklif geldiğinde ise diğer tekliflere bakmadan kabul ettim. Manisa FK geçen sezon yaptıklarıyla ve gelecek hedefleriyle beni etkileyen bir kulüp oldu. Manisa FK takımının bir parçası olduğum için mutluluk duyuyorum” diye konuştu.

“AFYON’DA ÇOK GÜZEL BİR AİLE ORTAMIMIZ VAR”

Geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig’de GZT Giresunspor ile yaşadığı şampiyonluğu Manisa FK’yla da yaşamak istediğini kaydeden Sadi, Afyonkarahisar’da güzel bir kamp geçirdiklerini söyledi. Sadi, “Manisa halkının, Manisa taraftarının bizden büyük beklentileri var. Bu beklentilerin bilinciyle güzel bir kamp ve hazırlık süreci geçiriyoruz. Sezona en iyi şekilde hazırlanıp Süper Lig’e çıkmak için ben ve takım arkadaşlarım elimizden geleni yapacağız. Daha önceden de birlikte oynadığım arkadaşlarımla yeniden bir aradayım. Güzel bir aile ortamı kuruldu. Sezon sonunda hedefimize ulaşarak bize karşı olan beklentileri boşa çıkarmamak için daha çok çalışacağız” dedi.

“TARAFTARLARIMIZI GÖRMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUZ”

Son olarak önümüzdeki sezon karşılaşmaların yüzde 50 oranında seyirciyle oynanacak olmasına değinen Sadi Karaduman, “Futbolun olmazsa olmazlarından biri taraftarlardır. Özellikle iç saha maçlarında taraftarımızın desteğini arkamızda hissettiğimizde çok daha başarılı sonuçlar alabiliriz. Pandemi nedeniyle taraftarlarımız futboldan bir hayli uzaklaştı. Onlar da yeniden tribüne dönecekleri günü bekliyor. Biz de ilk iç saha maçımızda taraftarlarımızı tribünde görmek, onlarla yeniden buluşmak için sabırsızlanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim