Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında deplasmanda oynadığı İstikbal Mobilya Kayserispor maçının ardından bugünü izinli olarak geçiren Manisa Futbol Kulübü’nde hazırlıklar ise yarın Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilecek olan ter idmanının ardından tamamlanacak.

LİGİN İLK YARISINDA KENDİ EVİNDE SON MAÇINA ÇIKIYOR

Lig de geride kalan 15 haftalık periyotta 13 galibiyet ve 2 beraberlik alan ve 41 puanla zirvenin sahibi olan Manisa Futbol Kulübü, Pazar günü kendi evinde ligin ilk yarısında son maçına çıkacak. Ligin ilk yarısını İnegölspor maçının ardından deplasmanda karşılaşacağı Sancaktepe maçıyla tamamlayacak olan siyah beyazlılar bu iki maçı kazanıp devre arasına moralli girmenin hesaplarını yapıyor.

ERTEKİN, “HEDEFİMİZ İKİ MAÇI DA KAZANMAK”

Manisa Futbol Kulübü Teknik Direktörü İsmail Ertekin, lig de ilk yarıda son düzlüğe girdiklerini söyleyerek, “Hedefimiz ilk yarının son iki haftasında karşılaşacağımız İnegölspor ve Sancaktepe maçlarını kazanıp ilk yarıyı namağlup zirvede tamamlamak. Pazar günü kendi sahamızda ilk yarının son maçına çıkacağız. Tüm taraftarlarımızı Pazar günü Mümin Özkasap Stadı’nda oynayacağımız İnegölspor maçına bekliyoruz” diye konuştu.

MANİSA FK LİGİN İLK YARISINDA KENDİ EVİNDE PUAN KAYBETMEDİ

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta ilk yarıda geride kalan 15 haftada mükemmel bir performans gösteren Manisa Futbol Kulübü, 41 puan topladı. 15 maçta 13 galibiyet ve 2 beraberlik alan Manisa Futbol Kulübü, Mümin Özkasap Stadı’nda oynadığı 7 maçı da kazanmasını bildi.

KARŞILAŞMANIN HAKEMİ ALPER ORAN

Manisa Futbol Kulübü’nün Pazar günü saat 13.30’da Mümin Özkasap Stadı’nda karşılaşacağı İnegölspor maçını Burdur Bölgesi hakemlerinden Alper Oran yönetecek. Oran’ın yardımcılıklarını ise Arif Dilmeç ve Abdülhamit Söyler yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Ömer Faruk Turtay.

Editör: TE Bilişim