Mümin Özkasap Stadı’nda konuk ettiği Sarıyer’i 2-0 mağlup eden Manisa Futbol Kulübü zirvedeki yerini korumanın ve 5’te 5 yapmanın sevincini yaşadı. Maçın ardından soyunma odasına inen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kulüp başkanı Mevlüt Aktan ve yönetim; teknik heyet ve futbolcuları kutladı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 2019-20120 futbol sezonuna fırtına gibi başlayan Manisa Futbol Kulübü, Sarıyer engelini de aşarak 5’te 5 yapmanın sevincini ve coşkusunu yaşadı. Salih Zafer Kurşunlu ve Nizamettin Çalışkan’ın golleriyle kazanılan Sarıyer maçı sonrasında ise soyunma odası bayram yerine döndü. Soyunma odasına inen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kulüp başkanı Mevlüt Aktan ve yönetim kurulu, alınan galibiyetten dolayı teknik heyet ve futbolcuları kutladı.

BAŞKAN ERGÜN, “AKITTIĞINIZ HER TERİN HER DAMLASI HELAL OLSUN”

Maçın ardından soyunma odasında teknik heyet ve futbolcuları tek tek tebrik eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Çıktığımız bu zorlu yolculukta engelleri tek tek aşıyoruz. Akıttığınız her terin her damlası helal olsun. Yine önemli bir maçtan önemli bir galibiyetle ayrıldınız. Hepinizin ayağına, yüreğine sağlık” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN AKTAN, “ BUGÜN YİNE BİZLERE BÜYÜK BİR SEVİNÇ YAŞATTINIZ”

Manisa Futbol Kulübü başkanı Mevlüt Aktan maçın ardından soyunma odasında futbolcuların, ‘ büyük başkan’ sloganlarıyla karşılandı. Teknik heyet ve futbolcularla sarmaş dolaş olan ve büyük bir sevinç yaşayan kulüp başkanımız Mevlüt Aktan ise, “Allah hepinizden razı olsun. Bugün yine bizlere büyük bir sevinç yaşattınız. Bizlerin, tüm Manisa’nın sizlere olan güvenini bir kere daha boşa çıkarmadınız. Bu takımın tek hedefi şampiyonluktur. İnşallah sezon sonunda el birliğiyle ulaşacağız” diye konuştu.

Başkan Aktan sözlerinin sonunda ise, “Bu güzel günde en büyük üzüntümüz Volkan kardeşimizin sakatlanması oldu. Arkadaşlar, biz Manisa Futbol Kulübüyüz. Volkan kardeşimiz için maddi ve manevi gereken neyse yapılacaktır. İçiniz rahat olsun” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim