TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele veren temsilcimiz, Manisa Futbol Kulübü’nde gözler Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Hekimoğlu Trabzon maçına çevrildi. Geçtiğimiz hafta Mümin Özkasap Stadı’nda karşılaştığı Hacettepe engelini kayıpsız geçen ve 4 haftalık galibiyet özlemine son veren siyah beyazlılar, Hekimoğlu Trabzon maçında da puan kaybı yaşamak istemiyor. Bugün gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarını sürdüren Manisa Futbol Kulübü, kritik maçın hazırlıklarını yarın Trabzon’da yapacağı ter idmanının ardından tamamlayacak ve ardından maç saatini beklemeye başlayacak.

VOLKAN OKUMAK VE DİLAVER GÜÇLÜ DIŞINDA EKSİK BULUNMUYOR

Siyah Beyazlı ekipte tedavileri devam eden ve takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdüren Volkan Okumak ve Dilaver Güçlü dışında eksik bulunmuyor. Kritik maçın hazırlıklarını yarın yapacakları antrenmanı ardından tamamlayacaklarını söyleyen teknik direktör İsmail Ertekin, “Sezon sonunda hedefe ulaşmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda her hafta olduğu gibi yine kritik bir maça çıkacağız. Hekimoğlu Trabzon maçını kazanıp önemli bir engeli kayıpsız geçmek istiyoruz. Kendimize yakışan mücadeleyi ortaya koyarsak kayıp yaşamayız. Biz bu ligde her takımı yenecek güce sahibiz. Yeter ki kendimize yakışan mücadeleye ortaya koyalım. Futbolcularıma inancım ve güvenim tam. İnşallah istediğimiz sonucu alıp, Manisa’ya döneceğiz” ifadelerini kullandı.

KARŞILAŞMANIN HAKEMİ YAKUP ÖZHAN

Manisa Futbol Kulübü’nün Pazar günü saat 13.00’te deplasmanda karşılaşacağı Hekimoğlu Trabzon maçını, Gaziantep Bölgesi hakemlerinden Yakup Özhan yönetecek. Özhan’ın yardımcılıklarını ise Mahmut Güllü ve Ahmet Deveci yapacaklar. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Özgür Reha Alıcı.

Editör: TE Bilişim