Manisa Futbol Kulübü Başkanvekili Engin Anlı, Kulüp CEO'su Levent Devrim, Genel Müdür Alparslan Kaya ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Zerrin Ağar, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici'yi ziyaret ederek, okullarda hayata geçirmeyi planladıkları proje hakkında bilgi verdiler. Manisa FK Başkanvekili Engin Anlı, kulübün kentte yeniden bir futbol heyecanı yarattığını, her hafta artan seyirci sayısının tribünleri tam anlamıyla doldurduğunu belirterek, "A takımımızın başarısının yanında altyapımızda da hayli yetenekli olan genç sporcularımız var. Bizler, bünyemizdeki sporcularımızın yanında kulüp dışındaki çocuklarımıza da ulaşarak o çocuklarımızı spora teşvik etmek amacındayız. Bu kapsamda ilk adımda Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerimizde yer alan okullarımızda sizlerin de işbirliğiyle hazırladığımız projeyi hayata geçirmek istiyoruz. Amacına ulaşacağına inandığımız projeyle hem yeni yetenekleri kulübümüze kazandıracağız, hem okullarımızda sportif faaliyetlerin gerçekleştirilmesine hizmet etmiş olacağız, hem de Manisa FK aidiyet duygusunun daha da gelişmesini sağlamış olacağız " dedi.

DİKİCİ, “ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE DESTEK OLACAK PROJELERE AÇIĞIZ”

İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çocukların yararına geliştirilen projelere sonuna kadar destek verdiklerini belirtti. Dikici, "Çocukların her anlamda gelişimine destek olacak projelere açığız. Manisa Futbol Kulübü olarak hazırlamış olduğunuz projeyi ilgili birimlerimizle birlikte inceleyerek yapılacak olan protokolle çocuklarımızın sportif gelişimlerine katkı sağlanmış olacak" diye konuştu.

Manisa Futbol Kulübü Başkanvekili Engin Anlı, ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici'ye üzerinde ismi yazılı formayı ve içinde Manisa FK ürünlerinin bulunduğu çanta hediye etti.

Editör: TE Bilişim