Manisa FK Ceo'su Levent Devrim, futbolcular Mehmet Yılmaz, Sinan Kurumuş, Salih Zafer Kurşunlu ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Zerrin Ağar, ilk olarak Mehmet Akif Ersoy Lisesi'ni ziyaret etti. Altyapıdan 7 oyuncunun da öğrenim gördüğü okulda, futbolcular öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılandı.

DEVRİM, "ÇOCUKLARIMIZIN YÜREĞİNE DOKUNMAK İSTİYORUZ"

Manisa FK Ceo'su Levent Devrim, öğrencilere kulübü tanıtıcı bilgiler verirken, spor ve eğitimin bir arada yürütülebileceğinden, hangi branş olursa olsun gençlerin sporla uğraşmasının öneminden bahsetti. Devrim, "Manisa Futbol Kulübü olarak, okullarımızda çocuklarımızla buluşmaya devam ediyoruz. Manisa'da yeniden futbol heyecanını yaşatırken, geleceğimiz çocuklarımızın faydasına olacak projelerimizi de hayata geçirmek için çalışıyoruz. Manisa FK sportif başarı anlamında en üst seviyeyi hedeflerken, taraftar aidiyetine de önemle vurgu yapmakta, günden güne artan Manisa FK taraftarı kültürünü yaratmak konusunda çalışmalarını sürdürmekte. Bu gerçekleştirdiğimiz okul ziyaretleri de bunun bir parçası. Tüm okullara ulaşarak, çocuklarımızın yüreğine dokunmak istiyoruz" dedi.

Devrim'in konuşmasının ardından futbolcular öğrencilerden gelen soruları cevapladılar. Soru-cevap şeklinde geçen söyleşi sonunda öğrenciler futbolculardan imza almak için birbirleriyle yarıştılar.

SINAV KOLEJİ'NDE YOĞUN İLGİ

Günün ikinci ziyaretini Sınav Koleji'ne gerçekleştiren Manisa FK Ceo'su Levent Devrim ve futbolcular, burada öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Salonu tamamen dolduran öğrenciler futbolcuları soru yağmuruna tuttular.  Öğrencilerden gelen soruları içtenlikle yanıtlayan futbolcular, çocukların gönüllerini fethederken, derslerde başarılı olmanın ve okumanın önemine dikkat çektiler. Öğrencilere mutlaka sporla uğraşmaları tavsiyesinde bulunan futbolcular, okul ve sporun bir arada başarıyla yürütülebileceğine de önemle vurguladılar.

GÜNÜN ANISINA İMZALI FORMA

Manisa Futbol Kulübü her iki okula da, futbolcuların imzalarının bulunduğu çerçeveletilmiş forma, Manisa FK atkısı ve kalemi, basketbol, futbol ve voleybol topu hediye ederken, günün anısına fotoğraf çekimi de gerçekleştirildi.

Editör: TE Bilişim