Mücadele verdiği TFF 2. Lig’de ilk sezonunda 1. ligin kapısından dönen Manisa Futbol Kulübü’nde yeni sezon heyecanı Pazar günü saat 17.00’de Mümin Özkasap Stadı’nda başlıyor. Yaptığı flaş transferlerle kadrosuna güç katan ve şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olarak gösterilen Manisa Futbol Kulübü, Pazar günü taraftarlarının huzurunda çıkacağı Zonguldak Kömürspor maçını kazanıp 2019-2020 futbol sezonuna iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

HAZIRLIKLARINI YARIN YAPACAĞI ANTRENMANLA TAMAMLAYACAK

Teknik Direktörü İsmail Ertekin yönetiminde bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarında sona doğru gelen Manisa Futbol Kulübü, yarın gerçekleştireceği ter idmanın ardından hazırlıklarını tamamlayacak ve Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

KARŞILAŞMANIN HAKEMİ MUSTAFA KÜRŞAD FİLİZ

Türkiye Futbol Federasyonu TFF 2. Lig’de 1. hafta maçlarını yönetecek olan hakemleri açıkladı. 1 Eylül Pazar günü saat 17.00’de Mümin Özkasap Stadı’nda oynanacak olan Manisa FK-Zonguldak Kömürspor maçını Mustafa Kürşad Filiz yönetecek. Filiz’in yardımcılıklarını ise Mücahit Değermenci ve Barkın Güdü yapacak. Serkan Ergün ise 4. hakem olarak saha kenarında olacak. 

Editör: TE Bilişim