TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele veren temsilcimiz Manisa Futbol Kulübü bugün saat 13.30’da Yusuf Ziya Öniş Stadı’nda Sarıyer’e konuk olacak. Ligde son 4 maçını kazanan rakibi karşısında sahadan 3 puanla ayrılıp, şampiyonluk yolunda önemli bir engeli kayıpsız geçmek isteyen Manisa Futbol Kulübü’nde tedavisi devam eden Volkan Okumak dışında eksik bulunmuyor.

İLK MAÇI MANİSA FUTBOL KULÜBÜ 2-0 KAZANMIŞTI

Manisa Futbol Kulübü, Sarıyer ile ligin ilk yarısında Mümin Özksap Stadı’nda oynanan mücadeleyi 2-0 kazanmıştı. Manisa Futbol Kulübü’nü ligin ilk yarısında Manisa’da oynanan maçta galibiyete taşıyan goller Salih Zafer Kurşunlu ve Nizamettin Çalışkan’dan gelmişti.

ARSLAN, “OLDUKÇA KRİTİK BİR 90 DAKİKA BİZLERİ BEKLİYOR”

Sarıyer maçında Manisa Futbol Kulübü’nün başında ilk sınavını verecek olan teknik direktör Cihat Arslan, kritik maç öncesinde yaptığı açıklamada, “Oldukça kritik bir maç bizi bekliyor. Mutlaka kazanmamız gereken bir maç çıkacağız. Galibiyetten başka bir sonuç düşünmüyoruz. Hafta başından bu yana maça çok iyi hazırlandık. Rakibimizde çok iyi futbolculardan oluşan bir takım. Zaten son dört maçta da sahadan galibiyetle ayrılarak bunu gösterdiler. Futbolcularıma inanıyor ve güveniyorum. Takım olarak galibiyete odaklandık. İnşallah kazanıp Manisa’ya istediğimiz sonuçla döneceğiz” diye konuştu.

KARŞILAŞMANIN HAKEMİ ŞEREF TAŞTAN

Manisa Futbol Kulübü’nün 22.hafta maçında deplasmanda karşılaşacağı Sarıyer maçını Şeref Taştan yönetecek. Taştan’ın yardımcılıklarını ise Harun Reşit Güngör ve Kerem Candaş yapacaklar. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Raşit Yorgancılar.

Editör: TE Bilişim