Yeni Çorumspor maçının ardından da soyunma odasında büyük bir coşku yaşanırken, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Futbol Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, teknik heyet ve yönetimin galibiyet sevinci adeta tavan yaptı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta sezona teknik direktörü İsmail Ertekin yönetiminde şampiyonluk parolasıyla başlayan Manisa Futbol Kulübü’nde hedefe her geçen hafta bir adım daha yaklaşmanın sevinci yaşanıyor. Lig de 13 hafta geride kalırken bileği bükülmeyen ve son olarak deplasmanda karşılaştığı Yeni Çorumspor maçını Nizamettin ve Sinan’ın attığı gollerle 2-0 kazanan siyah beyazlı ekipte maçın ardından yine büyük bir coşku vardı. İlk olarak galibiyet sevincini kendilerini Çorum’a desteklemeye gelen taraftarlarıyla birlikte paylaşan siyah beyazlı futbolcuları soyunma odasında ise Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kulüp başkanı Mevlüt Aktan ve yönetim kurulu üyeleri alkışlarla karşıladı.

GALİBİYET SEVİNCİ SOYUNMA ODASINDA DA DEVAM ETTİ

Manisa Futbol Kulübü’nün galibiyet sevinci soyunma odasında da büyük bir coşkuyla yaşandı. Manisa Futbol Kulübü’nün soyunma odası  ‘Şampiyon Manisa’ tezahüratlarıyla inlerken, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise oldukça duygu dolu anlar yaşadı.

BAŞKAN ERGÜN, “ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN”

Yeni Çorumspor maçının ardından soyunma odasında teknik heyet ve futbolcuları kutlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “ Bu yolun sonu inşallah şampiyonluk olacak. Bizlere yine büyük bir sevinç yaşattınız. Allah hepinizden razı olsun. Hepinizin ayağına, yüreğine sağlık” ifadelerini kullandı.

MANİSA FUTBOL KULÜBÜ’NÜN BU SEZON DEPLASMANDA ALDIĞI SONUÇLAR

2.Hafta: Hacettepe: 1 Manisa FK: 6

4.Hafta: Şanlıurfaspor: 0 Manisa FK: 3

6.Hafta: Yılport Samsunspor: 2 Manisa FK: 2

8.Hafta: Gümüşhanespor: 0 Manisa FK: 1

10.Hafta: Başkent Akademi FK: 0 Manisa FK: 1

12.Hafta: Afjet Afyonspor:0 Manisa FK: 2

13.Hafta: Yeni Çorumspor: 0 Manisa FK: 2

Editör: TE Bilişim