Manisa Futbol Kulübü’nün U12, U13 ve U19 takımları, kamp yapmak için Kuşadası’na gelen İsviçre’nin köklü ekiplerinden Grasshopper Zurich takımının yaş kategorileri ile karşılaştı. Tevfik Lav Spor Tesisleri’nde oynanan karşılaşmaları Manisa Futbol Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan,  Başkanvekili Engin Anlı, Kulüp CEO’su Levent Devrim, A Takım Teknik Direktörü Cihat Arslan, Futbol Altyapı Sorumlusu Özcan Nalbantlar, Altyapı Teknik Sorumlusu Levent Bayraktar, Grasshopper Zurich takımının Sportif Direktörü Roman Hangartner ve Manisalı futbolseverler takip etti.

MANİSA FK HEDİYELERİNİ TAKDİM ETTİ

Müsabaka öncesi iki takım arasında hediyeleşme gerçekleşti. Manisa Futbol Kulübü’nün Altyapı Teknik Sorumlusu Levent Bayraktar, Grasshopper Zurich takımı Altyapı Sportif Direktörü Roman Hangartner’e kulübün ürünlerinin bulunduğu hediye çantasını takdim etti. Hangartner de kulüp formasını Manisa FK’ya armağan etti.

“GELECEĞİMİZ EMİN ELLERDE”

Hediye takdiminin ardından açıklamalarda bulunan Manisa FK Altyapı Teknik Sorumlusu Levent Bayraktar, “İsviçre liginde 27 kez şampiyonluk yaşayan önemli bir kulüp Grasshopper Zurich takımı. Bugün U12, U13 ve U19 takımları arasında müsabakalar oynuyoruz. Sporcularımıza zorluk derecesi yüksek maçlar oynatarak, onların gelişimlerine katkı sağlamak istiyoruz. Asla, skor odaklı değiliz. Gelişim ve eğitim her şeyden daha önemli bizler için. Minik sporcularımız, sahada bizlere umut verdi. Ahlaklı, aidiyet duygusu yüksek, elit oyuncular yetiştirip, A takıma ve Milli Takıma göndermek. Türk futboluna değer katmak istiyoruz. Manisa Futbol Kulübümüzün geleceği emin ellerde” diye konuştu.

HANGARTNER, “MODERN TESİSLERDE BİZLERİ AĞIRLADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER”

Grasshopper Zurich takımının Altyapı Sportif Direktörü Roman Hangartner, “Manisa Futbol Kulübünün daveti için çok teşekkür ediyorum. Tesisler, saha, soyunma odaları oldukça modern. Bu tür organizasyonlar, altyapı oyuncularımız arasında rekabeti arttırıyor. Bizleri ağırladığınız için tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim