Manisa Futbol Kulübü’nün futbolcuları Mehmet Yılmaz, Dever Orgill, M. Birkan Tetik ve Mehmet Uysal, Gazi İlkokulu öğrencileriyle söyleşide buluştu. Genel Koordinatör Hüseyin Hasacar, Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Ali Özmen ve Sportif Direktör Taner Savut’un da yer aldığı söyleşide öğrenciler oyuncuları çiçeklerle ve tezahüratlarla karşıladı. Renkli görüntülere sahne olan söyleşide öğrenciler oyuncularla ilgili merak ettikleri sorulara cevap buldular.

HASACAR, “YOĞUN MANİSA FK SEVGİSİ BİZLERİ ÇOK MUTLU ETTİ”

Gazi İlkokulu Müdürü Naci Avcı ziyaret nedeniyle yöneticilere ve futbolculara teşekkür etti. Gazi İlkokulu öğretmen ve öğrencilere sıcak misafirperverlik için teşekkür eden Genel Koordinatör Hüseyin Hasacar ise, pandemi nedeniyle ara verilen okul ziyaretlerine Gazi İlkokulu ile başladıklarını belirterek, “Gazi İlkokulu bizi çok güzel ağırladı. Öğrencilerimizin yoğun Manisa FK sevgisi bizleri ayrıca çok mutlu etti. Pandemiden önce okul ziyaretlerimizi yapıyorduk ama pandemi bu ziyaretlerimizin aksamasına neden oldu. Şimdi yeni normalleşme ile birlikte daha çok okul ve öğrenciye ulaşmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Oyuncular söyleyişi sonunda öğrencilere kulübün ürünlerinin yer aldığı hediyeler takdim etti. Programın sonunda öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekildi. SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim