Misli.com 2. Lig Beyaz Grup 4. hafta maçında Manisa Futbol Kulübü, evinde İnegölspor’u konuk etti. Mümin Özkasap Stadı’nda oynanan mücadeleyi Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan ve yönetim kurulu üyeleri takip etti.

Maça fırtına gibi başlayan Manisa Futbol Kulübü son dakikalara doğru yediği golle beraber, ilk yarıyı 2-1 önde kapattı. Manisa FK’nın ilk yarıdaki gollerini ise 9 ve 10'uncu dakikalarda, Nizamettin Çalışkan ve Erhan Kara buldu.

İkinci yarıda da istediği oyunu oynayan siyah-beyazlı ekip, 63'üncü dakikada Emir Alagöz, 67'inci dakikada Sertaç Çam ve 83’üncü dakikada da Mehmet Güven’in bulduğu gollerle durumu 5-1’e getirdi. Geri kalan dakikalarda iki taraftan da gol sesi çıkmayınca karşılaşma, Manisa FK’nın üstünlüğüyle 5-1 sona erdi. Rakibini rahat geçen Manisa FK, galibiyet serisini sürdürdü.

Bu sonuçla ligde 12 puana ulaşan takım, liderliğini sürdürdü. Manisa Futbol Kulübü, ligin 5’inci haftasında deplasmanda Niğde Anadolu FK’ya konuk olacak.

Maçtan Dakikalar;

8. dakikada gelişen Manisa FK atağında İnegölspor savunması ceza sahası içerisinde Emir’i düşürdü ve hakem penaltı noktasını gösterdi.

9. dakikada penaltı atışını kullanan Nizamettin topu ağlara gönderdi: 1-0.

11. dakikada Mehmet Yılmaz’ın taşıdığı topta Sertaç’ın şutu savunmadan döndü. Dönen topu Erhan ağlara gönderdi: 2-0.

29. dakikada İnegölspor’da Fatih ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

41. dakikada gelişen İnegölspor atağında Abdulkadir topu ağlara gönderdi: 2-1.

63. dakikada Hakan Barış’ın pasında Emir arka direkte topu ağlara gönderdi: 3-1.

67. dakikada kaleciyle karşı karşıya kalan Serdar topu Sertaç’a aktardı. Sertaç topu boş kaleye gönderdi: 4-1.

83. dakikada Mehmet Güven uzaktan vuruşla topu filelere gönderdi: 5-1.

Stad: Mümin Özkasap Stadı

Hakemler: Gökhan Alkayalar, Erdem Değirmenci, Enes Berk, Levent Buğra Vartemel

İLK 11’LER;

Manisa FK: Ömer KAHVECİ, Mehmet YILMAZ, Ahmet KESİM, Recep Burak YILMAZ, Erhan KARA, Emir ALAGÖZ, Nizamettin ÇALIŞKAN, Hakan BARIŞ, Zahit FINDIK, Sertaç ÇAM, Serdar DELİKTAŞ

Teknik Direktör: Serkan ÖZBALTA

İnegölspor: Gökhan SİVEREK, Gökhan KURUMUŞ, Metin YÜKSEL, Ahmet Hakan ŞAHİN, Emir ÖZSOY, Selimcan TEMEL, Abdulkadir KUZEY, Caner SOLMAZ, Ogün ÇALIŞKAN, Ali AYDEMİR, Fatih ÇIPLAK, Teknik Direktör: Osman ÖZDEMİR

Editör: TE Bilişim