TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta sezona iyi bir başlangıç yapan Manisa Futbol Kulübü’nde gözler Pazar günü saat 16.30’da Mümin Özkasap Stadı’nda oynanacak olan Hekimoğlu Trabzon maçına çevrildi. Yarın yapacağı ter idmanının ardından hazırlıklarını tamamlayacak olan Siyah-beyazlılar, Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Kritik maç öncesinde takımda kart cezalısı Nizamettin Çalışkan dışında eksik bulunmuyor.

ERTEKİN, “KAZANMAKTAN BAŞKA DÜŞÜNCEMİZ YOK”

Manisa Futbol Kulübü Teknik Direktörü İsmail Ertekin, Pazar günü konuk edecekleri Hekimoğlu Trabzon maçı öncesinde yaptığı açıklamada, “ Hazırlıklarımızı yarın yapacağımız antrenmanın ardından tamamlayacağız. Tek hedefimiz sahadan 3 puanla ayrılıp galibiyetler serisini sürdürmek. Kazanmaktan başka düşüncemiz yok. Taraftarlarımızın da desteğiyle sahadan 3 puanla ayrılacağımıza inanıyorum” dedi.

KARŞILAŞMANIN HAKEMİ OĞUZHAN UĞURLU

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta haftanın maçlarını yönetecek olan hakemlerde belli oldu. Manisa Futbol Kulübü’nün Pazar günü saat 16.30’da Mümin Özkasap Stadı’nda karşılaşacağı Hekimğlu Trabzon maçını Oğuzhan Uğurlu yönetecek. Uğurlu’nun yardımcılıklarını ise Okan Akbal ve Sinan Bilen yapacaklar. Önder Çalış ise dördüncü hakem olarak saha kenarında olacak.

Editör: TE Bilişim