Geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı Yeni Çorumspor’u 2-0 mağlup eden ve şampiyonluk yolunda doludizgin hedefe doğru koşan Manisa Futbol Kulübü, 14. hafta mücadelesinde Pazar günü saat 13.30’da Mümin Özkasap Stadı’nda karşılaşacağı Amed Sportif Faaliyetler maçına odaklandı. Ligin yarısında son dört haftaya girilirken 37 puanla zirvede yer alan ve yoluna yenilgisiz devam eden Manisa Futbol Kulübü’nde tedavisi devam eden Volkan Okumak dışında eksik bulunmuyor.

MANİSA FK KAYIP YAŞAMAK İSTEMİYOR

 İlk yarıda son dört haftaya girilirken 37 puanla namağlup zirvede yer alan Manisa Futbol Kulübü, ilk yarının son dört haftasında Amed Sportif Faaliyetler, Kırklarelispor, İnegölspor ve Sancaktepe Futbol Kulübü A.Ş ile karşılaşacak. İlk yarının son dört haftasında puan kaybı yaşamak isteyen siyah beyazlılar, bu dört maçta da istediği sonuçları alıp ilk yarıyı namağlup tamamlamanın hesaplarını yapıyor.

KARŞILAŞMANIN HAKEMİ ABDULLAH BUĞRA TAŞKINSOY

Türkiye Futbol Federasyonu, TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 14. hafta maçlarında görev alacak olan hakemleri açıkladı. Manisa Futbol Kulübü’nün Pazar günü saat 13.30’da Mümin Özkasap Stadı’nda karşılaşacağı Amed Sportif Faaliyetler maçını Abdullah Buğra Taşkınsoy yönetecek. Taşkınsoy’un yardımcılıklarını ise Hakan Yoldaş ve Ferdi Karadoruk yapacak. Sezer Yalçın ise dördüncü hakem olarak saha kenarında olacak.

Editör: TE Bilişim