8 Şubat Cumartesi günü Manisa Futbol Kulübü U17 takımı, Atatürk Olimpik Stadı’nda oynanan karşılaşmada Manisaspor ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında üstün oyununu maç boyunca sürdüren takım, karşılaşmayı 5-0 kazandı ve puanını 50’ye yükselterek liderliğini sürdürdü.

Goller: Erdoğan Yiğit Doğan, İsmail Kulet (3), Mehmet Ali Çelik

Manisa Futbol Kulübü U19 takımı, ligdeki en yakın takipçisi Turgutluspor’u Tevfik Lav Spor Tesisleri’nde ağırladı. İlk yarıda rakip filelere 2 gol bırakan takım, karşılaşmayı 5-0 kazandı. Puanını 36’ya yükselten U19 takım, Turgutluspor ile arasındaki puan farkını 5’e yükseltti ve lig ikinciliğini sürdürdü.

Goller: Mehmet Berke Yanmaz (3), Recep Kartal, Ahmet Ası

Manisa Futbol Kulübü U15 takımı, Huzurkent Altyapı Tesisleri’nde Uşakspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 1-0 kazanan takım, puanını 51’e yükseltti ve gruptaki liderliğini sürdürdü.

Gol: Berkay Yıldırım

Haftanın son maçı Manisa Futbol Kulübü U16 takımı ile Uşakspor U16 takımları arasında oynandı. Huzurkent Altyapı Tesisleri’nde oynanacak karşılaşmayı U16 takım,  3-2 kazandı. Puanını 52’ye yükselten takım, grubunda liderliğini sürdürdü.

Goller: Celal Meriç, Mustafa Güneş (2)

Editör: TE Bilişim