Manisa Futbol Kulübü’nün Akademisi A Takımıa ve Türk futboluna oyuncu kazandırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezon sergilediği performansla dikkat çeken genç santrafor Mehmet Uysal, bu sezon da Afyonkarahisar kampının en önemli isimlerinden biri oldu. U17 Milli Takımında da görev yapan Yiğit Kerem de Manisa FK akademisinin son yıllarda yetiştirdiği en önemli yetenekler arasında. Geçtiğimiz sezon A Takıma yükselen Mert Denizli ve Oğuz Cengiz de kampın en hırslı isimlerinden.

GEÇEN SEZON 3 GENÇ YETENEK ÇIKARDI

Manisa FK Akademi geçen sezon da Mert Korkmaz, Ahmet Hakan Boldan ve Mehmet Berke Yanmaz’ı Türk futboluna kazandırmıştı. Genç yetenek Mert Korkmaz, Misli.com 3. Lig 4. Grup ekibi Alanya Kestelspor’da forma giydi. Ahmet Hakan Boldan ve Mehmet Berke Yanmaz da kiralık olarak Misli.com 3. Lig 4. Grup ekibi Kırıkkale Büyük Anadoluspor takımında mücadele ederek gelişimlerini sürdürdü.

AKADEMİNİN SON MEYVELERİ; BATUHAN, MEHMET ALİ VE ENES OLDU

Akademinin yetiştirip A Takıma kazandırdığı son yetenekler ise, Batuhan Nizam, Mehmet Ali Çelik ve Mehmet Enes Gülalan oldu. Afyonkarahisar kampında A Takımımızla birlikte yeni sezona hazırlanan Batuhan Nizam, Mehmet Ali Çelik ve Mehmet Enes Gülalan sergiledikleri başarılı performansla dikkat çekiyor.

Editör: TE Bilişim