TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 11 maçta aldığı 10 galibiyet ve 1 beraberlikle zirvenin sahibi olan Manisa Futbol Kulübü, 12. hafta maçında Pazar günü saat 13.30’da deplasmanda Afjet Afyonspor ile karşı karşıya gelecek. Sezon başından bu yana yakaladığı çıkışı Afyon deplasmanında da sürdürmek isteyen siyah-beyazlı ekip, bugün sabah yapacağı ter idmanının ardından hazırlıklarına son noktayı koyacak. Şampiyonluk yarışında önemli bir engeli daha kayıpsız geçmek isteyen Manisa Futbol Kulübü, Afyon’da kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

ERTEKİN, “MUTLAKA KAZANMAMIZ GEREKEN BİR MAÇ”

Manisa Futbol Kulübü Teknik Direktörü İsmail Ertekin, Afjet Afyonspor maçını kazanmak istediklerini belirterek, “Mutlaka kazanmamız gereken bir maça daha çıkacağız. Moralimiz son derece yüksek. Hedefimiz sahadan galibiyetle ayrılıp sezon başından bu yana yakaladığımız yükselişi devam ettirmek. Kendimize yakışan mücadeleyi ortaya koyarsak eğer yine 90 dakika sonrasında istediğimizi alacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı. 

KARŞILAŞMANIN HAKEMİ BURAK PAKKAN

Manisa Futbol Kulübü’nün Pazar günü saat 13.30’da deplasmanda karşılaşacağı Afjet Afyonspor maçını Burak Pakkan yönetecek. Pakkan’ın yardımcılıklarını ise Vedat Hoşnam ve Serdar Osman Akarsu yapacaklar. Yiğit Peşin ise dördüncü hakem olarak saha kenarında olacak.

Editör: TE Bilişim