Çok Amaçlı Spor Salonunda gerçekleşen fikstür ve kura çekimine Manisa Amatör Kulüpleri Federasyonu (Manisa ASKF) Başkanı Erol Timur, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Manisa Şubesi Başkanı Özer Şenoğlu, Manisa Saha Komiserleri Derneği Başkanı Cavit Şenbilgiç, takım temsilcileri katıldı. Manisa İkinci Amatör Küme İsmail Bedel sezonu için 65 takım başvurdu, 47 takım kuraya katıldı.

Manisa amatör sporuna büyük katkılar sağlayan ve geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden İsmail Bedel için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Manisa ASKF İl Temsilcisi Behçet Atlı, talimatlar ve kurallar hakkında takımlara bilgiler verdi.  Sezonun hayırlı olmasını dileyen Atlı, bütün takımlara başarılar diledi. Sezona İsmail Bedel isminin verilmesinin çok önemli olduğunu kaydetti. Manisa ASKF Başkanı Erol Timur, İsmail Bedel sezonunun hayırlı olmasını dileyerek Sekiz Eylül Stadının isminin Sekiz Eylül İsmail Bedel stadı olması için Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne başvuruda bulunduklarını kaydetti. TÜFAD Manisa Şube Başkanı Özer Şenoğlu, Manisa Saha Komiserleri Derneği Başkanı Cavit Şenbilgiç de birer konuşma yaparak sezonun hayırlı olmasını diledi. İsmail Bedel’in kurduğu takım olan Manisagücü Başkanı Arda Kardeşler ise sezonun İsmail Bedel sezonu olarak kabul edilmesinden dolayı emeği geçenlere teşekkür etti ve sezonun açılış maçı olan Develispor-Manisagücü maçında lokma hayrı yapacaklarını belirterek, herkesi davet etti.

Sezon 15-16 Şubat’ta başlayacak. Manisa Merkez Şehzadeler, Yunusemre ve Saruhanlı’dan 22 takım A,B,C gruplarını oluştururken, kalan 25 takım ise D,E,F gruplarını oluşturdu. Grubu birinci bitiren takımlar direk Manisa 1. Amatör Küme’ye çıkarken, ikinci sırada yer alan takımlar arasında oynanacak maçlar ardından 3 takım daha çıkacak. Böylece 9 takım çıkmış olacak.

MANİSA İKİNCİ AMATÖR KÜME İSMAİL BEDEL SEZONU GRUPLARI

A Grubu: Develi, Karaağaçlı Teknik, Hacıhaliller Gediz, Manisagücü, Merkezefendi, Muradiye Şimşek, İmam Hatipler, Muradiyespor.

B Grubu: Kuşlubahçe Köprülü, İshakçelebi, Alaybey İdman Yurdu, Yuntdağ, Manisa Esnaf, Karaağaçlı Pomak, 45 Manisaspor,

C Grubsu: Laleli Zaferspor, Manisa Başakşehir, Hamzabeyli, Koldere, 45 Barbaros, Maltaspor, Akmescit,

D Grubu: Hamidiye, Zeytinliova Birlik, Sazoba, Selçikli, 301 Karaelmas, Medar, Karabulut, Akhisar Çağlayan, Akhisargücü, Gördesspor.

E Grubu: Salihli Yıldızgücü, Salihli Sanayi, Kemerdamları, Üzümovalı, Razlı, Alaşehir Yeni Mahalle, Yeşilyurt, Çanakçı.

F Grubu: Köseali, Salihli Özgençlerbirliği, Turgutlu Gençlikgücü, Sart, 14 Yıldız, Urganlı Gediz, Avşar Bilgi, Alem

Editör: TE Bilişim