Manisa Büyükşehir Belediyespor, TFF 2. Lig Play-Off Yarı Final ilk maçında bugün saat 16.30’da Fatih Karagümrük A. Ş.’yi konuk edecek. Mümin Özkasap Stadı’nda oynanacak mücadeleyi Abdulkadir Bitigen yönetecek. Çeyrek finalde Tuzlaspor engelini aşarak adını yarı finale yazdıran Manisa Büyükşehir Belediyespor, zorlu Fatih Karagümrük maçından galibiyetle ayrılarak rövanş maçı öncesinde avantaj elde etmek istiyor.

“TARAFTARLARIMIZDAN DESTEK İSTİYORUM”

Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mevlüt Aktan, Fatih Karagümrük maçında Manisalı futbolseverlere seslendi. Manisa’nın futbolda hak ettiği başarıyı yakalayacağını belirten Aktan, “Play-Off müsabakaları sonrasında takımızın, bu şehrin hak ettiği Spor Toto 1. Lig’e çıkacağına inanıyorum. Teknik heyetimiz ve futbolcu kardeşlerimizde bu inançla hazırlıklarını sürdürüyor. Onlar sahada terlerinin son damlasına kadar bu şehir için mücadele edecekler. Taraftarlarımızdan da onlara 90 dakika boyunca destek vermesini istiyorum. Spor Toto 1. Lig artık bizim için uzak değil. Önce yarı final maçlarımızı kazanacağız sonrasında ise final maçıyla birlikte adımızı bir üst lige yazdıracağız.” dedi.

TAŞKIN, AVANTAJLI SKOR PEŞİNDE

Fatih Karagümrük ile 21 Mayıs Salı günü oynayacakları rövanş maçına avantajlı bir skorla gitmek istediklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Taner Taşkın, “İlk maçta avantajlı bir skor almamız şart. Futbolcularımla Manisa'ya arzulanan şampiyonluğu yaşatmak için son dakikaya kadar mücadele vereceğiz. Bu mücadelede taraftarımızı da yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim