Sezon başından bu yana aldığı başarılı sonuçlarla şampiyonluk yarışındaki iddiasını ortaya koyan ve şu ana kadar oynadığı 8 lig maçında 7 galibiyet ve 1 beraberliğe imza atarak, rakiplerinin korkulu rüyası olan Manisa Futbol Kulübü’nde gözler yarın saat 15.00’te Mümin Özkasap Stadı’nda oynanacak olan Pendikspor maçına çevrildi. Lig’de 11 puanla 9. sırada yer alan rakibini mağlup edip şampiyonluk yarışında bir engeli daha kayıpsız geçmenin hesaplarını yapan Manisa Futbol Kulübü’nde hazırlıklar bugün teknik direktör İsmail Ertekin yönetiminde yapılan antrenmanla tamamlandı.

HEDEF MANİSA’DA 5’TE 5 YAPMAK

Lig’de şu ana kadar oynadığı 8 maçta 7 galibiyet ve 1 berberlik alan Manisa Futbol Kulübü, bu sezon kendi sahasında oynadığı maçlarda Zonguldak Kömürspor (1-0), Hekimoğlu Trabzon (6-3), Sarıyer (2-0) ve 192 Konyaspor (6-2) mağlup ederek 4’te 4 yapmıştı. Yarın konuk edeceği Pendikspor maçını kazanıp galibiyetler serisine devam etmenin hesaplarını yapan Manisa Futbol Kulübü, taraftarlarının da desteğiyle bu önemli maçı kayıpsız geçmek istiyor.

KARŞILAŞMANIN HAKEMİ BATUHAN GÜLTEK

Manisa Futbol Kulübü’nün Cumartesi günü saat 15.00’te Mümin Özkasap Stadı’nda oynayacağı Pendikspor maçını Batuhan Gültek yönetecek. Gültek’in yardımcılıklarını ise İlker Ayten ve Çetin Öncel yapacaklar. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Yusuf Aydın.

Editör: TE Bilişim