Afyonkarahisar kampında yeni sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını kaydeden genç orta saha oyuncusu, “Afyonkarahisar’da verimli güzel bir kamp dönemi geçiriyoruz. Arkadaşlarımız beni hemen aralarına aldılar ve çok iyi anlaşıyoruz. Adaptasyon sorunu yaşamadım diyebilirim. Grubumuz zor, rakiplerimiz güçlü gibi görünebilir. Ancak biz de çok iyi oyunculara sahibiz. Grubun zor olması bizim için avantaj olabilir. Ligin ilk maçları her zaman önemlidir. İlk maçları kazanarak sezona iyi başlamak istiyoruz” dedi.

“TÜRKİYE ÇOK FARKLI BİR ÜLKE”

Almanya’dan Türkiye’ye geliş sürecini de değerlendiren Hakan, “Aslen Kırşehirliyiz. Annem ve babam yeniden oraya yerleşti. Almanya’da da kardeşlerim, nişanlım var. İlk yılımda zorluklar yaşadım. Ama daha sonrasında Manisa’da çok güzel bir dönem yaşadım. Almanya’nın insanları daha soğuk. Ancak Türkiye daha farklı ülke. Bizim milletimiz dünyada tek” şeklinde konuştu.

“HAYATIMIN ÇOĞU FUTBOL”

Futbol dışında konsol oyunları ve sinemayla güzel vakit geçirdiğini söyleyen 26 yaşındaki oyuncu, “Futboldan artan zamanlarımda konsol oyunlarıyla oynamak en keyif aldığım aktivite. Sinemaya da ayrı bir ilgi duyuyorum. Vakit buldukça sinemada film izliyorum. Ancak hayatımın çoğu futbolla geçiyor. Futbolu seviyorum” dedi.

“TAKIMDAKİ ARKADAŞLIK ÇOK İYİ”

Takımdaki arkadaşlarıyla çok iyi anlaştığını ifade eden Hakan Barış, “Volkan Okumak eski takım arkadaşım. Onunla Giresunspor’da birlikte oynamıştık. Onun dışında kaptanımız Nizamettin çok iyi bir oyuncu. Takımdaki bütün arkadaşlarım cana yakın. Bu arkadaşlığın sezon sonunda bize çok olumlu yansıyacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

“TARAFTARIMIZ BİZE İNANSIN”

Pandemi nedeniyle sezona taraftarsız başlayacakları için üzgün olduğunu belirten genç orta saha, “Pandemi nedeniyle sezonun başlangıcında statlara seyirci alınmayacak. Bu bir futbolcu olarak çok üzüntü verici. Taraftar her zaman takımın itici gücüdür. Ancak bizim taraftarımız umutsuzluğa kapılmasın. Desteklerini tribünde olmasa da sosyal medyada bize iletsinler. İyi çalışıyoruz, iyi hazırlanıyoruz. Bize destek olsunlar. Sezon sonunda hep birlikte üst lige çıkacağımıza inanıyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim