Pazar günü ligin 3’üncü haftasında Mümin Özkasap Stadı’nda Hekimoğlu Trabzon ile karşılaşacak olan Manisa Futbol Kulübü, Gözde Lounge işletmesinin davetlisi oldu. Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan ve takım kaptanı Nizamettin Çalışkan, üzerinde Gözde Lounge yazılı 45 numaralı Manisa FK formasını Gözde Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil’e hediye etti. Kahvaltıya kulüp başkanı Mevlüt Aktan, Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri Özcan Nalbantlar, Ertan Korkmaz, Onur Baylan, Manisa Futbol Kulübü CEO’su Levent Devrim, kulüp genel müdür Alparslan Kaya, Spilaş Genel Müdürü Engin Anlı, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

ERBİL, “MANİSA FUTBOL KULÜBÜ ŞEHRİMİZİN KULÜBÜ”

Manisa Futbol Kulübü’nü sabah kahvaltısında ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını söyleyen Gözde Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, “Manisa Futbol Kulübü, bizim şehrimizin kulübü. Biz tabii ki bir Manisalı olarak Manisa Futbol Kulübü’nün çok iyi yerlere gelmesinden büyük mutluluk duyarız. Manisa’ya çok şey katacağına inanıyorum ben Manisa Futbol Kulübü’nün. Bu tip sportif faaliyetler gençlerimizin kötü alışkanlıklardan arınmasına vesile olur, gençleri spora özendirir, gençlerimizin spor ahlakını da geliştirir. Başta başkanımız olmak üzere, yönetici arkadaşlarımıza, sporcu kardeşlerime, teknik heyete teşekkür ederim. Bu tür organizasyonların devamı olur inşallah ifadelerini kullandı.

AKTAN, “MANİSA’DA AİDİYET DUYGUSUNU HİSSETTİRMEK İSTİYORUZ”

Şehirle bütünleşmek ve birlikteliği sağlamak adına bu tür organizasyonlara büyük önem verdiklerini söyleyen kulüp başkanı Mevlüt Aktan ise, “Takımı sabah kahvaltısında ağırlayan Gözde gruba çok teşekkür ediyoruz. Sağ olsunlar bize bugün güzel bir kahvaltı verdiler. Manisa’yla bütünleşeceğiz. Manisa’nın son damarına kadar herkese ulaşacağız. Takımımızı çok iyi bir şekilde ifade edeceğiz. Manisa’mız kazanacak. Bizim gerçekten çok güzel hayallerimiz var. Bu güzel hayaller Manisa’yla birlikte gerçekleşecek. Manisa’da aidiyet duygusunu hissettirmek istiyoruz. Bu bizim için çok önemli. Gözde Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil’e çok teşekkür ediyorum. Sağ olsun kendisi maçlarımıza da gelip bize destek veriyor. Bütün Manisa’yı, gençlerimizi maçlarımıza bekliyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim