Sarı-kırmızılılarda daha önce ikinci başkan Abdurrahim Albayrak ve eşinin koronavirüs testi pozitif çıkmıştı! Fatih Terim sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu anda hastanede, emin ellerde olduğunu belirtti! Fatih Altaylı'nın Habertürk TV'de aktardığına göre Fatih Terim'in yardımcıları Hasan Şaş, Ümit Davala ve bir futbolcunun da koronavirüs testleri pozitif çıktı!

Galatasaray'da Abdurrahim Albayrak'ın ardından bir üzücü haber daha geldi! Teknik direktör Fatih Terim, koronavirüs testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından duyurdu. Fatih Terim yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Bugün yapılan test sonuçlarına göre Corona Virüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere."

HASAN ŞAŞ, ÜMİT DAVALA VE BİR FUTBOLCUNUN TESTİ DAHA POZİTİF!

Fatih Altaylı'nın Habertürk TV'de aktardığına göre Fatih Terim'in yardımcıları Hasan Şaş, Ümit Davala ve bir futbolcunun da koronavirüs testleri pozitif çıktı!

Fatih Altaylı'nın aktardığına göre Fatih Terim'in eşi Fulya Terim'in şu anda Amerika Birleşik Devletleri'nde olduğu ve bu olay sonrasında Türkiye'ye dönmeye çalıştığı kaydedildi.

Habertürk

Editör: TE Bilişim