Futbol dünyası Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile yardımcılar Ümit Davala ve Hasan Şaş’ın koronavirüs testinin pozitif çıkmasını konuşuyor.

Fatih Terim, adeta bu günleri önceden görmüşçesine liglerin ertelenmesinden önce oynana son karşılaşma olan Beşiktaş derbisinden sonra duruma isyan etmişti.

İşte Terim’in o basın toplantısında söyledikleri:

"Futbolcular koronavirüsü sebebiyle tedirgindi." sorusuna Fatih Terim, "Tedirgin olmalarına gerek yok ki, böyle yaptıklarına göre bir bildikleri vardır federasyonun. Ben söylerim onlara, tedirgin olmasınlar" cevabını verdi..

"1.5 METREDE DUR MU DİYELİM?"

"FIFA, 2 ay içinde isterseniz milli takıma oyuncu vermeyebilirsiniz dedi. Türkiye'de aklınıza gelecek her kurum ve kuruluş, toplantılarını iptal etti. Bir tek futbol, basketbol, hentbol... Bunlar temas oyunu. Oyuncuya temas etme, 1.5 metrede dur mu diyelim?"

"BİZİM CANIMIZ, BİZİM AİLEMİZ YOK MU?"

"En büyük espri, Tenis Federasyonu maçları erteliyor. Neden seyircisiz oynuyoruz? Korona yüzünden mi? 850 resmi görevli var. Birimizde çıkarsa, Allah korusun, şurada top toplayıcı çocuklar var, bizim canımız, bizim ailemiz yok mu? Hiç mi Allah'tan korkmuyorsunuz?"

"Salı günü UEFA'nın bir toplantısı var. Bakın toplantıya futbolcular birliği çağrılıyor mu? Bizde futbolcular birliği hiçbir şey yapamaz! Yerli, yabancı oyuncuların nasıl bir araya gelemediğine de inanamıyorum. Eşimiz, ailemiz, çocuğumuz... Üzülüyorum buna ben."

Editör: TE Bilişim