MANİSA'NIN Turgutlu İlçesi'nde yaşayan, Beşiktaş taraftarı Tugay ve Sefa Çakır çifti, takımlarına olan aşklarını, dünyaya gelen bebeklerine de aşıladı. İlk kez anne ve baba olmanın heyacanını yaşayan Çakır çifti, Tuğse Eylül ismini verdikleri kız bebeklerine doğar doğmaz Beşiktaş tulumu giydirdi.
Turgutlu Küçük Sanayi Sitesi'ndeki Zafer Kromaj Kaplama'nın sahibi Zafer Çakır'ın oğlu Tugay Çakır, kendisi gibi fanatik Beşiktaşlı eşi Sefa Çakır ile ilk kez anne ve baba olmanın sevincini yaşadı. Çiftin Tuğse Eylül ismini verdikleri kız bebekleri, doğar doğmaz Beşiktaş'ın renklerini taşımaya başladı. Özel Egeumut Hastanesi'nde dünyaya gelen bebek, siyah beyaz tulum giydirilerek objektiflere poz verdi.
2014 yılının Ağustos ayında dünya evine giren ikili, nikah masasındaki sandalyelerine de 'Bizimkisi bir aşk hikayesi' yazılı Beşiktaş forması giydirmişti. Aile yakınları tarafından heyecanla doğumu beklenen Tuğse Eylül bebek de, Beşiktaş tulumu giyerek doğuştan kara kartallı oldu.
Baba Tugay Çakır, "Biricik eşim Sefa ile siyah beyaz renklerin taraftarıyız. Düğünümüze de Beşiktaş aşkını taşıdık. Çocuğumuzun da aynı renklerle buluşmasını ve doğuştan Beşiktaşlı olmasını sağladığımız için çok mutluyuz. Bebek sahibi olmak bambaşka bir duyguymuş. Allah böyle bir mutluluğu herkese yaşatsın. Allah çocuğumuza uzun ömürler versin. O da bizim gibi bir Beşiktaş fanatiği olsun" dedi.DHA
Editör: TE Bilişim