Manisa Futbol Kulübü Teknik Direktörü İsmail Ertekin, Pazar günü saat 17.00’de Mümin Özkasap Stadı’nda karşılaşacakları ligin ilk haftasındaki Zonguldak Kömürspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Sezonun ilk maçlarının her zaman zor olduğunu söyleyen Ertekin, “Sezonun ilk maçında Zonguldak Kömürspor’u konuk edeceğiz. İlk maçlar her zaman zordur, her şeyin ilki zordur. Biz şu anda takım olarak, Manisa Futbol Kulübü olarak, futbolcusuyla, yönetimiyle, teknik heyetiyle bu işe hazırlandık. Sezona iyi hazırlandığımızı düşünüyorum.” dedi.

“TARAFTARLARIMIZDAN DESTEK BEKLİYORUZ”

Siyah Beyazlı taraftarlardan da büyük destek beklediklerini ifade eden Ertekin, “Biz sahada gerekli mücadeleyi verirken, taraftarlarımızın da tribünlerde bu takıma sonuna kadar sahip çıkmalarını, destek vermelerini istiyoruz. Futbol görsel bir oyun, taraftarsız olmuyor. Taraftarlarımızın tribünlerde 12. adamlığını yapmaları gerektiğini düşünüyorum. Bizde sahada alacağımız başarılı sonuçlarla onları yanımıza çekmeye çalışacağız.” diye konuştu.

“FORMAYI ALABİLECEK 24 FUTBOLCU VAR”

Takımda yaşanan forma rekabetiyle ilgili olarak da açıklamalarda bulunan teknik direktör İsmail Ertekin, “Şu anda en zor iş bizim işimiz. Çünkü takıma baktığınızda formayı alabilecek 24 futbolcu var. Her oyuncu oynamak istiyor, her oyuncu sahada bulunmak istiyor. Sonuçta sahaya 11 kişi çıkacağız. Bende en doğru seçimi yapmaya çalışıyorum. Maçı kazanabilecek doğru 11’i bulabilmek için çaba sarf ediyorum. Şu an itibarıyla baktığınızda en zor iş benim işim gibi gözüküyor. Çünkü oyuncular birbirine çok denk. İnşallah doğru seçimler yaparak kazanacak 11’i bulurum.” ifadelerini kullandı.

“ŞAMPİYONLUKLAR TEK BAŞINA KAZANILMAZ”

Manisa Futbol Kulübü Teknik Direktörü İsmail Ertekin, sözlerine şu şekilde son noktayı koydu, “Şampiyonluklar asla tek başına gelmez, kazanılmaz. Ne teknik direktör, ne futbolcular, ne de yönetim bunu tek başına başarabilir. Bu birliktelikle olur, taraftarıyla olur, şehriyle olur. Ben yaşadığım bütün şampiyonluklarda o şehri bütünleştirdiğimiz için bu sevinçleri yaşadık. İstedik, arzuladık. Maneviyat da burada çok önemli. Şehirde ne kadar çok insan şampiyonluğu istiyorsa bunun karşılığı da o kadar geliyor. Bunun için ben tüm Manisalılara destek çağırısında bulunuyorum. Bu başarı sonunda Manisa’nın olacak. Manisa Futbol Kulübü, Manisa’yı temsil ediyor. Bu başarının sonunda tüm Manisa kazanacak. Şehirle birlikte bir üst lige çıkarsak hepimiz şampiyon olacağız. Manisa şampiyon olacak. Bu destekler bizi hem futbol açısından hem de görsel açıdan daha yukarılara götürecek. Şehrinde marka değerini yukarıya taşıyacaktır.”

Editör: TE Bilişim