Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde B Grubunda normal sezonu lider olarak bitirmeyi daha önce garantileyen 39 puanlı lider Manisa Büyükşehir Belediye Spor Erkek Basketbol Takımı, yarın saat 15.00’de Atatürk Spor Salonu’nda play-off mücadelesinin içerisinde olan Mersin Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayacak. Baş antrenör Ceyhun Cabadak, “ Bu maçın bizim açımızdan prestij dışında bir önemi yok. Ancak rakiplerimiz için bu maçın önemi var. Sezon başından bu yana ortaya koyduğumuz ciddiyetle ve kazanma arzusuyla maça çıkacağız” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Spor Erkek Basketbol Takımında hedef yarın saat 15.00’de Atatürk Spor Salonu’nda konuk edeceği Mersin Büyükşehir Belediyespor maçını kazanıp normal sezonu galibiyetle kapatmak. Normal sezonu lider olarak bitirmeyi daha önceki haftalarda garantileyen ve geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı Boluspor’u 26 sayı farkla 79-53 farklı mağlup etmeyi başaran potada ki temsilcimiz Manisa Büyükşehir Belediyespor, ligin son maçında yarın konuk edeceği Mersin Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı teknik ve taktik çalışmayla tamamladı. Tam kadro hazırlıklarını tamamlayan dev adamlarımızda eksik bulunmuyor.

CABADAK, “AYNI CİDDİYET İLE MAÇI ÇIKACAĞIZ”

Sıralama açısından Mersin Büyükşehir Belediyespor maçının kendileri için bir önem taşımadığını söyleyen baş antrenör Ceyhun Cabadak, “ Ancak rakibimiz Mersin Büyükşehir Belediyespor play-off hesapları yapan bir takım. Bu maç onlar için çok önemli. Rakipler içinde bu maç önem taşıyor. Maça her zaman olduğu gibi çok ciddi hazırlandık. Bu maç bizim için sıralama açısından önem taşımasa da rakiplerimiz için önem taşıyor. Sezon başından bu yana ortaya koyduğumuz ciddi oyun anlayışı ile Mersin Büyükşehir Belediyespor maçına çıkacağız. Biz maça çıkıp kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Rakiplerimizin durumu bizleri ilgilendirmiyor. Normal sezonun son maçını kazanıp play-off maçları öncesinde moralimizi en üst seviyeye çıkarmak istiyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim