Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nde (TBL) mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, 2 Mayıs Pazartesi günü saat 17.30’da karşı karşıya geleceği Balıkesir Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürürken, Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü, “Bayramın birinci günü şampiyonluk için parkeye çıkıyoruz. Bu maçta da tüm Manisalıları Tarık Almış Spor Salonu’na davet ediyoruz” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ile 2 Mayıs Pazartesi günü saat 17.30’da oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Başantrenör Ceyhun Cabadak yönetiminde yapılan antrenmanda Dev Adamlar tam kadro parkede yer aldı. Yapılan taktik antrenmanın ardından çalışmalar sona erdi. Oyuncuların şampiyonluk yolunda antrenmandaki hırslı yapısı da dikkat çekti.

MANİSA’NIN DEV ADAMLARINDA HEDEF ŞAMPİYONLUK

Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü, “Bu sezonu çifte kupayla kapatma hedefimizi sezon başlamadan önce vurgulamıştık. 2021-2022 sezonuna Federasyon Kupası’nı alarak iyi bir başlangıç yaptık. Lige ise sezon başında iyi başlayamasak da her hafta üstüne koyarak ligde liderlik koltuğunu devr aldık. 2 Mayıs’ta bayramın birinci günü Balıkesir BŞB’ye karşı şampiyonluk için sahaya çıkacağız. Şunu da belirtmek istiyorum ki biz bu lige yükselirken de maçımız yine bayrama denk gelmişti. Bu kez Süper Lige yükselmek için parkede olacağız. Büyük öneme sahip ve tarih yazmaya bir adım uzak olduğumuz maçta tüm Manisalıları yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim