Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı Afyon’da katıldığı Federasyon Kupasının A Grubu son maçında Bursaspor ile karşılaştı. Maçtan 80-79 mağlup ayrılan dev adamlar grubundan üçüncülükle ayrıldı ve Federasyon Kupasına veda etti.

Manisa Büyükşehir Belediyespor, Afyon’da düzenlenen Federasyon Kupasının A Grubu son maçında Bursaspor ile karşılaştı. Maçın ilk periyodunu Manisa Büyükşehir Belediyespor 22-18 önde bitirdi. İkinci periyotta kontrollü oyununu skora da yansıtan Manisa Büyükşehir Belediyespor bu periyodu da 34-43 önde bitirdi ve soyunma odasına moralli gitti. Maçın üçüncü periyodunda hücum sayılarını arttıran ve hızlı oynayan Manisa Büyükşehir Belediyespor bu periyottan da 64-57 önde ayrıldı. Son periyotta Bursaspor’un hücumdan sayı üretmesine izin veren ve savunma hattını iyi kullanamayan Manisa Büyükşehir Belediyespor son saniyelerde üstünlüğü de kaybetti ve maçtan 80-79 mağlup ayrıldı. Manisa Büyükşehir Belediyespor Federasyon Kupası A grubunu üçüncü olarak bitirdi ve kupaya veda etti.

Maç: Türkiye Basketbol Ligi Federasyon Kupası Grup Maçı

Salon: Afyonkarahisar Atatürk Spor Salonu

Hakemler: Tahsin Kuzu, Erhan Gürsel, Seyhan Topaloğlu

Bursaspor: Can(4), Erbil, Gökhan(10), Mehmet(6), Karlo(18), Recep(14), Emre(8), Dejan(20)

Baş Antrenör: Arda Vekiloğlu

Manisa Büyükşehir Belediyespor: Gurur(2) Fırat(12), Alihan Deniz(6) Derrick(21), Arif( 7), Zafer, Tunahan(10), Orbay(12), Devin(9)

Baş Antrenör: Ceyhun Cabadak

1.Periyot: 18-22 (Manisa Büyükşehir Belediyespor)

2.Periyot: 34-43

3.Periyot: 57-64

4.Periyot: 80-79

Editör: TE Bilişim