Manisa Büyükşehir Belediyespor, Türkiye Basketbol Ligi’nin beşinci haftasında deplasmanda konuk olacağı Gemlik Basket karşılaşmasının hazırlıklarını noktaladı. Baş Antrenör Ceyhun Cabadak yönetiminde gerçekleşen antrenman, yaklaşık iki saat sürdü. İlk deplasman galibiyetlerini almak isteyen oyuncular haftayı yoğun bir şekilde bu maça odaklanarak geçirdiklerini belirttiler.

BAŞ ANTRENÖR CEYHUN CABADAK, “ÇOK İYİ MÜCADELE ETMEMİZ GEREKİYOR”

Baş Antrenör Ceyhun Cabadak ise, zorlu bir maç oynayacaklarını, ancak takımın bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak için sıkı bir çalışma yaptığını belirtti. Cabadak, “İlk deplasman galibiyetimizi almak istiyoruz. Gemlik maçı zorlu bir deplasman maçı olacak. Çok iyi mücadele etmemiz gerekiyor. Tek amacımız karşılaşmadan kazanan taraf olarak dönmektir” ifadelerini kullandı. Oyuncular, Gökhan Aydın ve Kaan Yılmaz, Gemlik maçından galibiyetle dönmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirttiler.

MANİSA TV CANLI OLARAK YAYINLAYACAK

14 Kasım Cumartesi günü saat 17.00’de Gemlik Spor Salonu’nda Gemlik Basket ile Manisa Büyükşehir Belediyespor arasında oynanacak karşılaşma, Manisa’nın uydudan yayın yapan tek kanalı olan Manisa TV’den canlı olarak yayınlanacak.

Editör: TE Bilişim