Fatih Karagümrük deplasmanında çok kritik bir galibiyete imza attıklarını söyleyen teknik direktör Mustafa Çapanoğlu, “ Çok önemli bir takımdan çok önemli bir galibiyet aldık. Çünkü bizi yenselerdi, çok avantajlı bir duruma geçeceklerdi. Bizde maçı kaybetseydik, şansımızı kaybedecektik. Ama oyuncularım inanılmaz derecede maça motive oldular. Hafta başından bu yana gayet iyi çalıştılar. Olimpiyat Stadı’nda maçın başlama düdüğünden bitiş anına kadar inanılmaz derecede oyuncularım mücadele ettiler. Oyuna sonradan giren oyuncularımızda aynı şekilde mücadele etti ve çok önemli bir 3 puan aldık. Soyunma odasında sevindik ve olay bitti” diye konuştu.

“RAKİBİMİZİ CİDDİYE ALMAZSAK SIKINTI YAŞARIZ”

Cumartesi günü saat 15.00’de Mümin Özkasap Stadı’nda karşılaşacakları Darıca Gençlerbirliği maçıyla ilgili olarak da açıklamalarda bulunan teknik direktör Mustafa Çapanoğlu, “ 28’inci hafta mücadelesinde konuk edeceğimiz Darıca Gençlerbirliği alt sıralarda mücadele eden bir takım. Ancak rakibimizin ligdeki konumuna bakarsak aldanırız ve sıkıntı yaşarız. Bana göre en tehlikeli rakipler bu tür rakiplerdir. Çünkü oyuncular biraz puan durumuna baktığında az motive oluyorlar. Şimdi bu hafta gayet ciddi, arzulu, istekli, Fatih Karagümrük maçındaki gibi gayet ciddi bir şekilde Darıca Gençlerbirliği maçına hazırlanmalıyız” diye konuştu.

 “BİZ KAZANACAĞIZ VE ONDAN SONRA RAKİPLERİMİZİN PUAN KAYBETMESİNİ BEKLEYECEĞİZ”

Pendik ve Şanlıurfaspor maçlarında inanılmaz bir şanssızlık yaşadıklarını söyleyerek sözlerini tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, “ Bu iki maçı kazansaydık şimdi şansımız çok daha fazla olacaktı. Bundan sonraki süreçte rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Futbolcularıma da aynı şeyi söyledim. Biz kazanacağız ve ondan sonra rakiplerimizin kaybetmesini bekleyeceğiz. Bizim bütün hedefimiz ligde kalan bütün maçlarımızı kazanmak” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim