Manisa'da 13 yaş altı il birinciliği turnuvasında dereceye girerek Ankara'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı kazanan Manisa Büyükşehir Belediyespor' un Badmintoncuları hazırlıklarını sürdürüyor.
Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş, 22-25 Eylül tarihleri arasında Ankara'da yarışacak olan sporcuları ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Badminton Antrenörleri Hatice Tokmakçı ve Hasan Erdem, Ankara'da gerçekleştirilecek olan şampiyonanın önemine dikkat çekti. Burada elde edilecek olan başarıların sporcuları Milli Takım'a taşıyacağını ifade eden antrenörler, sporcuların bunun bilincinde olduğunu söyledi. Tokmakçı ve Erdem Ankara'da Manisa Büyükşehir Belediyespor'u en iyi şekilde temsil edeceklerinin de sözünü verdi.
Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş Badminton takımımıza başarılar diledi. Takıma olan güvenlerinin tam olduğuna dikkat çeken Memiş, "Geride kalan dönemde Türkiye şampiyonalarında derece elde eden ve Balkan Şampiyonası'nda birinci olan badminton takımımızın Ankara'dan da derecelerle döneceğine inanıyoruz" dedi.
Editör: TE Bilişim