Gelecek sezon için güçlü bir kadro ile ligde zirveye oynamayı hesaplayan yeşil-beyazlılar, Turgay An ve Mert Narin'le ilgilendikleri öğrenildi.
Manisa Büyükşehir Belediyespor transferde gaza basıyor. Geçen sene hayal kırıklığı yaşayan yeşil-beyazlılar bu sene kuracakları güçlü kadro ile ligde zirveye oynamayı hesaplıyorlar. Kadrosunu 3.ligi iyi bilen oyuncular ile güçlendirmek isteyen Manisa Büyükşehir Belediyespor, Turgay An ve Mert Narin transferinde son noktaya geldi. İki oyuncu ile büyük ölçüde anlaşan yeşil-beyazlılar teknik direktör Levent Eriş'in vereceği rapor doğrultusunda bu iki futbolcuyu kadrosuna katacağı öğrenildi.
TURGAY HÜCUM GÜCÜ İLE DİKKAT ÇEKİYOR
Geçen sezon Çorumspor ve Sakaryaspor forması ile Manisa Büyükşehir Belediyespor'a rakip olan Turgay An santrafor ve forvet arkası bölgesinde görev yapıyor. 28 yaşındaki futbolcu hücuma verdiği katkı ve attığı kritik goller ile dikkat çekiyor. Futbola Salihli Belediyespor'da başlayan Turgay An geçen sezon Sakaryaspor forması altında 18 lig maçına çıktı ve 3 gol kaydetti. 28 yaşındaki oyuncunun bonservisi elinde bulunuyor.
MERT HIZLI YAPISI İLE DİKKAT ÇEKİYOR
Manisa Büyükşehir Belediyespor'un transfer etmek istediği bir diğer futbolcu olan Mert Narin ise hızlı oyun yapısı ile dikkat çekiyor. 22 yaşındaki futbolcu hücuma yönelik sağ kanatta görev yapıyor. Turgutluspor altyapısında futbol hayatına başlayan Mert Narin geçen sezon Bergama Belediyespor'da kiralık olarak forma giydi ve 1 gol kaydetti


Haber: Gökhan AYTAÇ 
Editör: TE Bilişim