FOTO-HABER: MAHMUT ASLAN

TFF 2. Lig Play-Off çeyrek final rövanş maçında Manisa Büyükşehir Belediyespor, 2-0’ın rövanşında Tuzlaspor’la karşılaştı. Karşılaşanın 5'inci dakikasında penaltı kazanan Tuzlaspor, Mehmet Özdıraz ile 1-0 öne geçti. 35'inci dakikada hakem Serkan Tokat bir kez daha Tuzlaspor lehine penaltı kararı verdi. Penaltıyı gole çeviren Mehmet Özdıraz, skoru 2-0 yaptı. Karşılaşmanın ilk 45 dakikası bu sonuçla tamamlandı. Maçın ikinci yarısında gol arayan Manisa BBSK, yakaladığı pozisyonları değerlendirmeyince karşılaşma 2-0 sona erdi ve mücadele uzatmalara gitti.

YARI FİNALİ GETİREN GOL 103'TE GELDİ

Manisa Büyükşehir Belediyespor, aradığı golü uzatma dakikalarında buldu. 103'üncü dakikada İsmail Haktan Odabaşı'nın kaydettiği golle skoru 2-1'e getiren Manisa BBSK, mağlup olmasına karşın adını yarı finale yazdırmayı başardı. Konuk Tuzlaspor’da kaleci Bayram ve Murat Yılmaz, uzatmanın ikinci yarısında gördükleri kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Siyah-beyazlıların yarı finaldeki rakibi Şanlıurfaspor'u 2-1'le geçen Fatih Karagümrük oldu.

MANİSA’DAN TAM DESTEK

Manisalı futbolseverler, zorlu mücadelede takımlarını desteklemek için Mümin Özkasap Stadı’na akın etti. Tribünleri dolduran ve statta bayram havası estiren Manisalılar, takımlarının yarı finale yükselmesiyle büyük coşku yaşadı. Maç öncesinde Teknik Direktör Taner Taşkın’ı tribüne çağırarak sevgi gösterisinde bulunan Siyah-beyazlı taraftarlar, takımlarına olan inancını bir kez daha gösterdi.

Editör: TE Bilişim