Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Çok Amaçlı Spor Salonu'nda ağırladığı Alaşehir Belediyespor'u 3-1 mağlup etti. Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu üyeleri, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban ile çok sayıda Manisalı voleybol tutkunu karşılaşmayı izledi. Karşılaşmanın ilk setinde iki takımda etkili bir oyun ortaya koymasına rağmen, Alaşehir Belediyespor 25-27 ile kazanmasını bildi, 0-1.

İKİNCİ SET OYUN DEĞİŞTİ
İki takımın da savunma direncinin yüksek olduğu ilk setin sona ermesinin ardından toparlanan Büyükşehir'in Sultanları, rakibine karşı iyi savunma yaptı. Hücum organizasyonlarında da başarılı olan Büyükşehir Belediyespor ikinci seti net bir skorla 25-15 kazandı ve maçı 1-1'e getirdi. Üçüncü sete iki takımda istekli başladı. Rakibini durdurmayı başaran Manisa Büyükşehir Belediyespor seti 25-20 kazanarak skoru 2-1'e getirdi. Karşılaşmanın dördüncü setinde coşkulu taraftarının desteğini arkasına alan Manisa Büyükşehir Belediyespor, rakibinin karşılaşmaya ortak olmasına izin vermedi ve 25-15'lik skorla maçın sonucunu belirlemiş oldu, 3-1.

TARAFTARA ARMAĞAN
Maçın bitiminin ardından değerlendirmelerde bulunan Manisa Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Süleyman Bozkan, "Geçen hafta Uşak'ta aldığımız galibiyetin ardından, bu hafta taraftarımızın önünde de kazanmak istiyorduk. Hafta içinde antrenmanlarda iyi hazırlandık. Maça iyi başlamamıza rağmen ilk seti kaybettik, fakat ikinci setin başlamasıyla birlikte oyunun gidişatını değiştirdik ve 3-1 gibi net bir skorla maçı kazandık. Bugün bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da güzel bir oyun izlettirdiğimizi düşünüyorum. Bu galibiyet taraftarımıza armağan olsun" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim