GÖKHAN AYTAÇ
MANİSA
Büyükşehir Belediyespor transferde son bombalarını patlatmak üzere. Devre arasında 9 yeni ismi kadrosunu katan Yeşil-beyazlıların gündeminde Mahmut Temür, Emrecan Afacanoğlu ve Emre Tosun var.
Manisa Büyükşehir transferde son rötuşları yapıyor. Orta saha ve stoper takviyesi düşünen Yeşil beyazlılar orta saha için Mahmut Temür ile temasta. Köln altyapısında yetişen Mahmut hücuma dönük orta saha bölgesinde oynuyor. 26 yaşında ki oyuncu Mersin İdman Yurdu, Gaziantep Belediyespor ve Adanaspor formalarını terletti. Bonservisi elinde bulunan Mahmut Temür 'ün Cuma gününe kadar imza atması bekleniyor.
STOPERE İKİ ADAY
Manisa Büyükşehir Belediyespor 'un stoper mevkiine yapılacak olan transfere ise iki aday bulunuyor. Semih ve Ender'e alternatif isim arayan Teknik Direktör Levent Eriş, Boluspor'un stoperi Emrecan Afacanoğlu ve Galatasaray altyapı oyuncusu Emre Tosun gündemine aldı. Boluspor ile yollarını ayıran Emrecan Afacanoğlu Bucaspor'dan Levent Eriş'in eski öğrencisi. Bonservisi elinde bulunan 24 yaşında ki oyuncunun Manisa Büyükşehir Belediyespor'a sıcak baktığı öğrenildi.
Stopere bir diğer aday ise Galatasaray altyapısında kaptanlık yapan sol stoper mevkiinde oynayan Emre Tosun. 21 yaşındaki oyuncu hava toplarında hakim olması ile dikkat çekiyor. Bire birde de hızlı olan Emre Tosun'un bir iki gün içinde imza atması bekleniyor.
Editör: TE Bilişim