Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde 4 binin üzerinde sporcuya hizmet veren Manisa Büyükşehir Belediyespor, altyapıya yaptığı yatırımın meyvelerini toplamaya başladı. Kastamonu’da düzenlenen U14 Türkiye Şampiyonası’na katılan Manisa Büyükşehir Belediyespor U14 takımı, rakiplerini bir bir eleyerek, finalde Sakaryaspor’un rakibi oldu. 35’er dakikalık iki devre şekilnde oynanan maçta Manisa Büyükşehir Belediyespor U14 takımı, rakibini Ahmet Yağız Darcan (2), Gökdeniz Sülün, Berke Tertip ve Ömer Şerif Kurt’un golleriyle 5-0 mağlup ederek şampiyon oldu. Maçın son düdüğünün çalmasıyla birlikte büyük sevinç yaşayan Manisa Büyükşehir Belediyespor’un gençleri, sevinç yumağı oluşturdu.

NALBANTLAR, "2 YILLIK PLANLAMANIN MEYVESİ"

Kazanılan zaferin kendilerini oldukça mutlu ettiğini ve gurur yaşadıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Nalbantlar, “Yaklaşık 2 yıldan bu yana altyapı noktasında önemli planlamalar yaptık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ve Kulüp Başkanımız Sayın Mevlüt Aktan da bu konuda bizlere destek oldular. Bugün bunun meyvelerini topluyor olmaktan dolayı mutluyuz. Bu çocuklar inşallah gelecekte Büyükşehir Belediyespor A takımı ve milli takıma ulaşacak kapasiteye ulaşacaklardır. Kastamonu’da Türkiye Şampiyonu olarak Büyükşehir Belediyespor tarihinde bir ilki yaşatan evlatlarımızı ve hocalarını kutluyoruz. İnşallah bu başarıların devamı gelecek” dedi.

BAŞKAN AKTAN, TAKIMI KUTLADI

Şampiyon takımı ve teknik ekibi kutlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan da, kulüp olarak tüm branşlarda her zaman başarı hedeflediklerini, Manisa Büyükşehir Belediyespor’un ileride çok daha büyük zaferlerle anılacağını ifade etti.

Editör: TE Bilişim