Manisa Büyükşehir Belediyespor, Voleybol 1. Ligi'ne renk katacak Amerikalı oyuncu Khat Bell'i renklerine bağladı. 1993 doğumlu 1,86 boyundaki pasör çaprazı Khat Bell, Manisa Büyükşehir Belediyespor ile sözleşme imzaladı. Halil Onultmak Spor Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Genel Koordinatörü Alparslan Ustamehmetoğlu ve Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan katıldı. İmza töreninin ardından Manisa Büyükşehir Belediyespor'lu yöneticiler ve yeşil beyazlı takımın yeni transferi açıklamalarda bulundu.

"TAKIMIMIZA GÜÇ KATACAK"
Teknik heyetin oyuncuyu uzun süre izlediğini ve Bell'in bu doğrultuda takıma katıldığını belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Genel Koordinatörü Alparslan Ustamehmetoğlu, "Khat Bell, bu seneki ilk yabancı transferimiz. Arkadaşlarımız, oyuncuyu yakından takip ediyorlardı. Oyuncu için teknik heyetin olumlu rapor vermesi ile transfer kesinleşti. Yeni transferimizin takımımıza güç katacağını düşünüyorum. Hayırlısı olsun" diye konuştu.

"KHAT BELL, TÜRKİYE'YE DAMGA VURACAK"
Khat Bell'in yüksek karakterli bir oyuncu olduğunu ve bu sezon Voleybol Türkiye 1. Ligi'ne damgasını vuracağını söyleyen Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan, "Khat Bell, 1993 doğumlu genç bir sporcu. ABD'de üniversiteyi bitirdikten sonra Kore 1. Ligine draft oldu. 3 yıl Kore 1. Ligi'nde oynadı. Geçen seneden beri oyuncuyu takip ediyorduk. Oyuncumuz da bizim şartlarımıza uydu, böylece anlaşma zemini bulduk" dedi.

"ÜST SEVİYE BİR OYUNCU"
Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan, "Khat Bell, pozitif ve yüksek bir oyuncu. Büyükşehir Belediyesporumuza ve Manisa'ya yakışacak karakterde bir oyuncu. Umarım bizi iyi voleybol oynama hedefimize biraz daha yaklaştıracaktır. Kendisine başarılar diliyorum. Manisa'mıza, Büyükşehir Belediyesporumuza ve Türk voleyboluna hayırlı olsun. Türkiye 1. Voleybol Ligi'ne gerçekten üst seviye bir oyuncuyu kazandırdık. Hayırlı olsun" diye konuştu.

"TAKIM POZİTİF VE ÇOK ENERJİK"
Manisa Büyükşehir Belediyespor'un yeni transferi Khatrine Brianne Bell, "Burada olmaktan çok mutluyum. Takımdaki oyuncuların pozitif ve enerjik olduğunu gördüm. Oyuncular ve antrenör arasında iyi bir uyum var. Bu transfer, benim için iyi bir deneyim olacak" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim