Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından koronavirüsle mücadele tedbirleri kapsamında liglerin mevcut haliyle tescil edilmesinin ardından 2019-2020 sezonu geçtiğimiz haftalarda sona erdirildi. Liglere son verilmesine rağmen Manisa Büyükşehir Belediyespor, basketbol sporunun şehirde yaygınlaşması ve popülerliğinin artması için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Yeşil-beyazlı takım sezon başından beri süregelen okul buluşmaları da koronavirüs nedeniyle online platforma taşındı. Baş Antrenör Ceyhun Cabadak, İdari Menajer İlhan Özsarı ve takım kaptanı Cenk Şekeroğlu, video konferans uygulaması üzerinden Hedef Basketbol Spor Kulübü Antrenörü Yusuf Eryoldaş ve 7-12 yaş grubundan 30 sporcu ile bir araya geldi. Sporcu ailelerinin de katıldığı toplantı bir saat sürdü.

 SPORCUNUN GELİŞİMİ KONUŞULDU

Sporcuların fiziksel ve zihinsel gelişiminin sağlanması  için gerekli olan koşulların anlatıldığı video konferans toplantısında, 7-12 yaş aralığındaki çocukların kelime dağarcığına uygun  sözcükler seçildi. Küçük sporculara doğru beslenme, uyku düzeni, su içmenin önemi ve eğitim hayatı ile spor hayatının birlikte sürdürülerek alınabilecek olumlu sonuçlar anlatıldı.

 CEYHUN CABADAK'TAN ÖDÜLLÜ SORU

Küçük sporcular ve teknik ekibin toplantısı esnasında Baş Antrenör Ceyhun Cabadak'tan ödüllü bir soru yöneltildi. Takım Kaptanı Cenk Şekeroğlu'nun sezon içerisindeki sayı ortalamasının tahmin edilmesini isteyen Cabadak'a doğru yanıtı küçük sporcu Emre Akpınar vererek, kaptanının imzalı formasını kazandı.

 OKUL ZİYARETLERİ YENİ SEZONDA DEVAM ETMELİ

Manisa Büyükşehir Belediyespor'un basketbola büyük emekleri olduğunu ve bu emeklerin 2020-2021 sezonu sonunda Süper Lige çıkarak taçlandırılacağına inandığını ifade eden küçük sporcular ve aileleri, gelecek sezonda da okul buluşmalarının devam etmesini istediler. Hedef Basketbol Spor Kulübü Antrenörü Yusuf Eryoldaş, öğrencilerinin gelişimi noktasında kendilerine destek veren ve bu toplantıyı düzenleyen Manisa Büyükşehir Belediyespor heyetine teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim