Deplasmanda karşılaştığı Kahramanmaraş’ı 5-2 mağlup ederek ligin bitimine 1 hafta play-off’u garantileyen Manisa Büyükşehir Belediyespor’da gözler Spor Toto 1. Lig’e çevrildi. Kahramanmaraş maçının ardından soyunma odasına inerek teknik heyet ve futbolcuları kutlayan başkan Mevlüt Aktan, “ Hepinizi yürekten kutluyorum. Play-off hedefine ulaştık. Şimdi sıra play-off şampiyonluğunda. Manisa sizlerden şampiyonluk bekliyor. Ben bu inancı ve gücü sizlerde görüyorum” dedi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele verdiği ilk yılda play-off hedefine ulaşan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da gözler Spor Toto 1. Lige çevrildi. Deplasmanda karşılaştığı Kahramanmaraş’ı 5-2 farklı mağlup ederek ligin bitimine 1 hafta kala play-off biletini cebine koyan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da maçın ardından büyük bir sevinç yaşandı. Soyunma odasına inen başkan Mevlüt Aktan, futbol şube sorumlusu Hakan Kadayıfçılar ve Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü CEO’su Levent Devrim, teknik heyet ve futbolcuları kutladı.

“MANİSA SİZLERDEN PLAY-OFF ŞAMPİYONLUĞU BEKLİYOR”

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, Kahramanmaraş maçının ardından soyunma odasında teknik heyet ve futbolcuları kutlayarak, “ Hepinizi tebrik ediyorum. Kendinize yakışan futbolu ve mücadeleyi ortaya koyduğunuzda neler yapabileceğinizi yine gösterdiniz. Play-off maçlarında şampiyonluğun en güçlü adayı biziz. Biz, size her zaman inandık ve güvendik. Bundan sonraki süreçte tamamen play-off maçlarına odaklanmalıyız. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un yeri Spor Toto 1. Lig’dir. Sadece işinize odaklanın ve play-off maçlarını düşünün. Biz bu ligin en iyi takımıyız. .Bazı şanssızlıklar nedeniyle direkt olarak Spor Toto 1. Lig’e çıkamadık, ancak bu işin şimdi play-off kısmı başlayacak. Manisa sizlerden şampiyonluk bekliyor. İnşallah el birliğiyle mücadelemizi sürdürüp mutlu sona ulaşacağız. Ben bu inancı ve gücü sizlerde görüyorum. Sizden Manisa halkı adına şampiyonluk bekliyorum” diye konuştu. Başkan Mevlüt Aktan’ın bu konuşmasının ardından ise soyunma odasında hep bir ağızdan, ‘Şampiyonluk sözü’ verildi.

Editör: TE Bilişim