Manisa Futbol Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, Radyospor’da yayınlanan Üçleme Programı’nda Nazım Türknas ve Volkan Yılmaz’ı konuğu oldu. Yeni sezon öncesi transfer sürecini değerlendiren Başkan Mevlüt Aktan, “Yerli transferini bitirdik gibi bir şey. Erken gelen şampiyonluktan dolayı görüşmelerimizi yapmaya başlamıştık zaten. Transfer sezonu açıldıktan sonra da yerli transferlerimize imzaları attırdık. Yabancı transferi konusunda da hata yapmak istemiyoruz. Kulübümüzü zor duruma sokmamak için çok dikkatli davranıyoruz. Yabancı oyuncu konusunda da sadece parasal değil, hedefleri olan oyuncular seçmeye çalışıyoruz. Çok ciddi paralar harcayıp, borç yapmak istemiyoruz. Taraftarlarımız biraz daha sabırlı olsun” diye konuştu.

“SÜPER LİG İDDİASIYLA LİGE GELİYORUZ”

Yeni sezona çok iddialı gireceklerini belirten Aktan, kamuoyuna ve rakiplerine esprili bir çağrı yaptı ve "Dikkat ederseniz bizim oyun sistemimize uyabilecek oyuncuları transfer ediyoruz ve bunu yaparken aynı zamanda kadroyu da gençleştirmek istiyoruz. Bu sene TFF 1. Lig’in keyifli geçeceğini düşünüyorum. İnşallah da bu şekilde devam edip, Süper Lig iddiasıyla lige başlayacağız. Bunu taraftarlarımız bilsin ve tabi ki rakiplerimiz de bilsin.” şeklinde konuştu.

“19 MAYIS STADI TAMAMLANANA KADAR AKHİSAR’DA OYNAYACAĞIZ”

Yeni sezon öncesi statla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Başkan Aktan, “19 Mayıs Stadyumu'nun restore işlemleri ne zaman biteceğine dair kesin bir tarih yok. Biz de sizler gibi dört gözle bekliyoruz. Ancak kamuda maalesef bazı işler planlandığı gibi gitmiyor. Umarım Manisa 19 Mayıs Stadı ligin ikinci devresine yetişir. Manisa 19 Mayıs Stadı tamamlanana kadar karşılaşmalarımızı Akhisar’da oynayacağız” dedi.

“TARAFTARLARIMIZI AKHİSAR'DAKİ MAÇLARIMIZA BEKLİYORUZ”

Yeni sezon öncesi tribünlerin yüzde 50 oranında taraftarlara açılacağını hatırlatan Başkan Aktan, “Biliyorsunuz %50 alım olacak, biz her ne kadar Akhisar'da oynasak da taraftarımızı bekliyoruz. Manisalıların takımımıza desteklerini bekliyoruz. Çünkü biz çok keyifli futbol oynuyoruz. Geçen sezon taraftarımız bunu çıplak gözle izleyemedi maalesef, bu sezon inşallah gelip görsünler” ifadelerini kullandı.

“ALTYAPI İÇİN GERÇEKTEN ÇOK BÜYÜK EMEK VERİYORUZ”

Altyapıdan çıkan genç oyuncularla ilgili soruyu da cevaplandıran Aktan, “Dışarıda oynayan çok kiralık genç oyuncumuz vardı. En azından Manisa'daki kulüplerimizle ya da güvendiğimiz kulüplerle anlaşıp oynatabileceğimiz takımlara kiralamak istiyoruz onları. Biz altyapı için gerçekten çok büyük emek veriyoruz ve bu gençleri oynatamadıktan sonra hiçbir şeye yaramıyor. O çocuğu oynarken görmek, çok mutluluk veriyor çünkü ektiğin fidanın büyüdüğünü görüyorsun. Bu bambaşka bir duygu” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim