Aydın'da düzenlenen Okullar Arası Genç Kız-Erkek Badminton Grup Müsabakaları sona erdi. Manisa Turgutlu Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Genç Kızlar kategorisinde dördüncü oldu.
Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen, 2015-2016 eğitim öğretim yılı Okullar Arası Genç Kız-Erkek Badminton Grup Müsabakaları 18-20 Ocak 2016 tarihleri arasında Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Grup müsabakalarına Afyon, Burdur, Uşak, Isparta, İzmir, Antalya, Denizli, Mersin, Ankara, Muğla, Manisa ve İstanbul illerinden 20 kız ve erkek okul takımı katıldı.
Üç gün süren müsabakalar neticesinde derece elde eden takımlar şöyle sıralandı: Genç Erkekler; 1. Ankara Mamak Ortaköy 80.Yıl Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, 2. Denizli Bozkurt Spor Lisesi, 3. İzmir Bornova Şehit Şanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve 4. Isparta Gazi Sosyal Bilimler Lisesi.
Genç Kızlar; 1. Muğla Dalaman Öztaş Anadolu Lisesi, 2. Antalya Gazipaşa Anadolu Lisesi, 3. Denizli Pamukkale Anafartalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve 4. Manisa Turgutlu Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi.
Genç Erkekler kategorisinde 1'inci olan Ankara Mamak Ortaköy 80.Yıl Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile 2'nci olan Denizli Bozkurt Spor Lisesi ve Genç Kızlar kategorisinde 1'inci olan Muğla Dalaman Öztaş Anadolu Lisesi ile 2'nci olan Antalya Gazipaşa Anadolu Lisesi 26 - 29 Şubat 2016 tarihleri arasında Mersin ilinde yapılacak olan Badminton Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.
Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından müsabakalarda derece elde eden takımların sporcularına madalya ve başarı belgesi takdim edildi.
Editör: TE Bilişim