SÜPER Lig'de son 4 sezonun en başarısız performansını sergileyen Akhisar Belediyespor, pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Adanaspor'u yenip rahat bir nefes almayı planlarken takım kaptanı Caner Osmanpaşa, "Kaybedersek sıkıntı yaşarız" dedi.
Üç hafta öncesine kadar her şey iyi giderken Gençlerbirliği yenilgisiyle işi zora soktuklarını belirten tecrübeli futbolcu, "Trabzonspor'u yenip kayıplarımızı telafi etmek istedik ama iyi oynamamıza rağmen o maçı da şanssız bir şekilde kaybettik. Şimdi hedefimiz Adanaspor deplasmanından 3 puanla dönüp, alt gruptan iyice kopmak. Şu anda büyük bir sorun yok ama Adana'da kaybedersek sıkıntı yaşayabiliriz" diye konuştu.
Futbolcular olarak işin ciddiyetinin farkında olduklarını ancak sıkıntı ya da stres yaşamadıklarını sözlerine ekleyen tecrübeli oyuncu, "Biz iyi bir takımız. Adanaspor galibiyeti ile zor günleri geride bırakıp, tırmanışa geçeceğiz" ifadesini kullandı.
Adana'ya giden yeşil siyahlı ekipte sol el yüzük parmağındaki kırık nedeniyle tedavi gören kaleci Fatih, yine kadroda yer almadı. Ev sahibi takımın cezası nedeniyle Adanaspor seyircisinin alınmayacağı karşılaşmada yaklaşık 100 kişilik bir taraftar grubunun Akhisar Belediyespor'a destek vereceği bildirildi. Teknik heyet, sarı kart cezası sınırında olan Aykut Çeviker, Ömer, Caner, Soner ve Onur'u uyardı.
Editör: TE Bilişim