Gediz Havzası programı çerçevesinde İzmir Büyükşehir belediye Başkanı Tunç Soyer 14 Temmuz Çarşamba günü ilk olarak saat 10.00’da Saruhan Otel’de CHP’li belediye başkanları, ilçe başkanları, gençlik kolları, kadın kolları ve partililer ile biraraya gelecek. Partililer ile buluşmasının ardından Soyer daha sonra saat 11.30’da Manisa Büyükşehir belediye Başkanı Cengiz Ergün’e makamında ziyaret edecek. Ziyaretin ardından Soyer programına Kütahya ve Uşak illerinde devam edecek.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Manisa ziyaretinin ikinci gününde 15 Temmuz Perşembe günü önce Kula Peri bacılarını, Kula Jeopark’ı ziyaret ettikten sonra Alaşehir ve Salihli ilçelerinde bir dizi ziyaretlerde ve incelemelerde bulunacak.

16 Temmuz Cuma günü Salihli ilçesindeki ziyaretlerine devam edecek olan Soyer, ardından Akhisar ve Saruhanlı ilçelerini ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulunacak.

CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, İzmir büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Manisa’da konuk etmekten büyük mutluluk duyacaklarını ifade ederek, ziyaret ve incelemelerde Manisa için olumlu sonuçların çıkacağını dile getirdi.

Editör: TE Bilişim