İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayının kendisi hakkında hizmet yapmadığı söylemlerine karşı hizmetlerin tanıtımını içeren video ile cevap veren Başkan Ergün, “Son 2 buçuk senedir Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde Cengiz Ergün’ün yaptığı tüm hizmetlere evet oyu verdin. Şimdi kalkmışsın Cengiz’i kararlıyorsan sen. Pes ya” ifadelerinde bulundu.

İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orkun Şıktaşlı, siyasi nezaketi bir kenara bırakarak, yalan yanlış karalama kampanyalarıyla Manisalıların oyuna talip oluyor. Geçtiğimiz günlerde düzenlediği toplantıda vatandaşlara hitap eden İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orkun Şıktaşlı, Başkan Ergün’ü asılsız ifadelerle suçlayarak, “Yaptığı tek iş bertaraf tesisleri, katı atık. Bana bir tane daha yaptığı iş söyleyin Manisa’da. Ben de bu mikrofonu bırakayım” ifadelerinde bulundu. Başkan Ergün de Nurlupınar ve Alaybey’de düzenlediği mitinglerde Şıktaşlı’nın başlattığı karalama kampanyasına karşı cevabını verdi.

ÇİRKİN SİYASET YAPMAYALIM

Şıktaşlı’nın siyaseti çirkinleştirdiğini belirten Başkan Ergün, “İki, üç gündür karalama kampanyasına başladılar.  Ya önce sen neredeydin, nereye geçtin, tekrar nerden aday oldun, en son Büyükşehir Belediyespor’da yönetici oldun. Belediye Başkanlığına aday olduğun gün Büyükşehir Belediyespor’un yöneticisiydin. İki senedir ağzını açmadın. Bütün etkinliklerimde yanımda oldun. Son 2 buçuk senedir Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde Cengiz Ergün’ün yaptığı tüm hizmetlere evet oyu verdin. Şimdi kalkmışsın Cengiz’i kararlıyorsan sen. Pes ya. Siyaseti çirkinleştirmeyelim. Saygısızlık yapmayalım. Hizmetin siyaseti olmaz. Sağcısı solcusu olmaz. Yapacaklarını gel anlat bu meydanda. İkna et vatandaşı. Sana oy versin. Ama yalan konuşmayın. Yalan, karalama yapmayın. Böyle siyaset olmaz. Ben 10 senedir hiç bir konuda yalan konuşmadım. Bundan sonra da konuşmam” dedi.

MİKROFONU BIRAKACAK MI?

Başkan Ergün, bu ifadelerinin ardından geride kalan 5 yıllık hizmet döneminde yapılan proje ve hizmetleri içeren tanıtım filmini izletti. Tanıtım filmi gösteriminin ardından Başkan Ergün, Şıktaşlı’ya şu soruyu yöneltti; “Şimdi bu mikrofonu bırakacaksak mısın Orkun Efendi? Bu millet sana bıraktıracak o mikrofonu!”

Editör: TE Bilişim