Demirci’de ilçesinde halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Şıktaşlı, ilçede kırsal kalkınma ve hayvancılık için önemli projeler geliştirdiklerini ve bu şekilde ilçedeki göçün önüne geçeceklerini dile getirdi. Şıktaşlı esnaf ziyareti sırasında ilçeye belediye başkan adaylarını tanıtmak için gelen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile de bir araya geldi. 

Millet İttifakının Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orkun Şıktaşlı, hafta sonunu bir gününü Demirci ilçesinde geçirdi. Sabah erken saatlerinde ilçe esnafını ziyaret eden Şıktaşlı’ya, Millet İttifakı Demirci Belediye Başkan adayı Haluk Şenyurt, İYİ Parti İl Başkanı Hasan Eryılmaz, İYİ Parti Demirci İlçe Başkanı Yılmaz Ercan, CHP Demirci İlçe Başkanı Melih Kuru eşlik etti. Esnaf ziyaretlerinde Şıktaşlı, bir taraftan neden aday olduğunu anlatırken, bir taraftan ilçeye yapmayı planladığı projeler hakkında kısa bilgiler verdi.

Şıktaşlı esnaf ziyareti sırasında ilçeye belediye başkan adaylarını tanıtmak için gelen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile de bir araya geldi. Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu Şıktaşlı’ya seçim çalışmalarında başarılar diledi. Karamollaoğlu ile ayak üstü kısa sohbet eden Şıktaşlı daha sonra ilçedeki pazar yerini ziyaret ederek pazarcı ile bir araya geldi. Tezgahları tek tek ziyaret eden Şıktaşlı, pazarcının sıkıntılarını da dinleyerek not aldı.

ADAYLAR TANITILDI

Millet İttifakı Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orkun Şıktaşlı günün sonunda, Millet İttifakı Demirci Belediye Başkan Adayı Haluk Şenyurt ve belediye meclis üyesi adaylarının tanıtım toplantısına katıldı. Ticaret Kültür Merkezi ve Konferans Salonu’nda düzenlenen tanıtım toplantısına CHP İl Başkanı Semih Balaban, İYİ Parti İl Başkanı Hasan Eryılmaz, İYİ Parti Demirci İlçe Başkanı Yılmaz Ercan, CHP Demirci İlçe Başkanı Melih Kuru, Muhtarlar Derneği Başkanı Nurullah Emekli, oda başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı. Millet İttifakının adayları salona meşaleler eşliğinde vatandaşın yoğun ilgisiyle girdi.

Konuşmasında Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiği takdirde Demirci ilçesine ayak basmadığı gün olmayacağının sözünü veren Millet İttifakı Adayı Şıktaşlı şunları söyledi: “Sizlerle yaşayabilmek çok önemli. Tutmak, dokunmak ve göz teması kurmak çok önemli. İnsanlar Demirci’ye gelemiyorlar. Niye yüzleri yok. Eğer bir şeyler yaparsın gelirsin. Önümüzdeki 5 yıllık süreçte takvimde Demirci’ye ayak basmadığım gün olmayacak. Yapacağımız çalışmaları ilçe halkımız ile birlikte yapacağız. İlçe halkımızın derdini dinleyip derman olacağız. Geçmişte yapılamayan hizmetleri yapacağız. Ben ve Haluk Şenyurt’ta 31 Mart’ta vizeyi verdiğiniz zaman ilçemizi hizmet ve projelerle uçuracağımızın sözünü veriyorum."

Editör: TE Bilişim