Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Manisa’nın Yunusemre ilçesinde bulunan Karaköy Pazartesi pazarını ziyaret eden İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, pazarcı esnafının ve vatandaşların sorunlarını dinledi. 3 saat boyunca pazaryeri ziyaretinde bulunan İYİ Partili Akan; esnafın iş yapamamaktan, vatandanların da fiyat pahalılığından şikayetçi olduğunu belirtti.

İYİ Partili Akan, “Genel başkanımız liderimiz Sayın Meral Akşener nasıl ki haftanın en az iki günü Türkiye’nin her yerinde il ve ilçe ziyaretleri yapıyorsa, biz de sürekli olarak vatandaşlarımız ve esnaflarımızla bir araya geliyoruz. Bu kapsamda Karaköy Pazaryeri’ni ziyaret ettik. Pazar ziyaretimizde Manisalı hemşehrilerimizden ve pazarcı esnafımızdan muhteşem bir teveccüh gördük. Yarım saat olarak planladığımız pazaryeri ziyaretimiz, yoğun ilgi sebebiyle üç saati geçti. Vatandaşımızın en önemli derdi geçim sıkıntısı. Yüz liraya poşetler dolmaz oldu. İnsanların bize derdini anlatırken gözyaşlarını tutamadığını gördüm. Geçim sıkıntısının geldiği nokta çok can sıkıcı.” dedi.

“ESNAF İŞ YAPAMAMAKTAN, HALK PAHALILIKTAN ŞİKAYETÇİ”

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan son olarak şu ifadeleri kullandı, “Pazaryeri ziyaretimizde gördük ki esnafımız iş yapamamaktan, halkımız da hayat pahalılığından şikayetçi. Pazaryeri önceden böyle mi olurdu. Şu an bomboş. Esnaflarımız her hafta yeni bir zam geliyor, müşteriye derdimizi anlatamıyoruz diyorlar. Halkımız ise her gün zamlanan meyve, sebze ve et-balık fiyatlarından şikayetçi. ‘Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi geldiğinde Türkiye uçacak’ diyenlere seslenen vatandaşlarımız, maaşlarının ceplerinden uçtuğunu söylüyor. İktidarımızda toplumun her kesimi rahat bir nefes alacak, söz veriyoruz”HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim