Başkan Çerçi, Mutlu mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyerek kentsel dönüşüm ve yapılacak olan projeler ile ilgili vatandaşlardan tam not aldı.
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Mutlu Mahallesine ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Başkan Çerçi'ye Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci ile yönetim kurulu üyeleri, Meclis üyeleri ve Daire Müdürleri eşlik etti.
Mutlu Mahallesi sakinlerinin sorunlarını dinleyen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, kentsel dönüşüm ve Mutlu Mahallesine yapılması düşünülen çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

"MUTLU MAHALLESİNDE KENTSEL DÖNÜŞÜM YAPACAĞIZ"
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, "Kentsel dönüşüm projesiyle ilgili çalışmalarımızı hızlandırdık. Kentsel dönüşüm projemizi Cumhurbaşkanımız imzaladı ve karar resmi gazetede yayınlandı. İnşallah en yakın sürede Mutlu Mahallesi, Lalapaşa, Laleli ve Mesir mahallelerini kapsayan kentsel dönüşüm çalışmalarına start vereceğiz. Böylece mahallelerimiz daha modern ve daha güzel bir yapıya kavuşmuş olacak. Tüm çalışmalarımız vatandaşlarımızın daha rahat ve daha huzurlu bir yaşama kavuşması içindir. Yunusemre ilçemizi hak ettiği yerlere taşımak amacıyla ekibimiz ile tüm gücümüz ile çalışmaya devam edeceğiz. Her şey vatandaşlarımız için." dedi.

HİZMET İÇİN GELDİK
Mutlu Mahallesinde vatandaşlar ile tek tek sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Başkan Çerçi, "Siz bizi hizmet için seçtiniz, bizde şu anda burada hizmet için varız, sizlere hizmet etmek için çalışıyoruz. İki sene sonra Mutlu ve Lalapaşa mahalleleri kentin en gözde yerleri olacak, araçlarınızı rahatlıkla park edebileceğiniz geniş sokaklar, çocukların güven içerisinde olacakları oyun alanları, yeşil alanlar, parkların olduğu, ikişer üçer katlı, Manisa'yı yukarıdan gören bir mahalle inşa etmek için şehir plancılarımız ve tüm ekibimiz ile yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Geçtiğimiz günlerde Ankara'da Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın İdris Güllüce ile bu konu hakkında detaylı bir görüşme gerçekleştirdim. Kendileri her konuda bizlere ve Manisa halkına yardımcı olacaklarını belirttiler. Bizler de vatandaşlarımızı mağdur etmeden şu an son hazırlıkların yapıldığı kentsel dönüşüm projesinde iki sene vatandaşlarımızı kiraya çıkaracağız, vatandaşlarımız kira parası da vermeyecek. Kira parasını devlet kendilerine ödeyecek. Bir buçuk iki sene sonra vatandaşlarımız kendi evlerinde huzur içerisinde oturacaklar. " şeklinde konuştu.
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, çocuklar ve yaşlıların yoğun sevgisi ile karşılaştı. Vatandaşlar Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'ye kentsel dönüşüm projesine destek verdiklerini belirterek yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Çerçi'ye teşekkür etti.
Editör: TE Bilişim