Manisa'nın Akhisar ve Salihli ilçelerinde kurban bayramı remi bayramlaşma programları düzenlendi. Bayramlaşma programlarına AK Parti'li milletvekilleri de katıldı.

  AKHİSAR'DAKİ PROGRAM

  Akhisar protokolü Akhisar Belediyesi fuaye alanında düzenlenen programla bayramlaştı. AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Kaymakam Kaan Peker, Akhisar Garnizon Komutan Vekili Yüzbaşı Eser Polat, Belediye Başkanı Salih Hızlı, Jandarma Komutanı Binbaşı Mete Demir, Emniyet Müdürü Engin Pınar, Belediye Başkanı Yardımcısı Ömer İşçi, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşların katıldığı bayramlaşma programının ardından huzurevine geçildi.

  Huzurevi sakinleri ile bayramlaşan Akhisar protokolü ardından emniyet müdürü personeli ile bayramlaşması ile program son buldu.

  SALİHLİ PROTOKOLÜ DE BAYRAMLAŞTI

  Salihli ilçe protokolü de Kurban Bayramını Belediye Başkanı Zeki Kayda'nın ev sahipliğinde belediye hizmet binasında bayramlaştı. Bayramlaşma törenine, Kaymakam Turgut Çelenkoğlu, AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, Manisa İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine atanan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşçı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Alşen, Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Kaya ve Mahmut Süreyya Karaoğlu, Büyükşehir Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren, MHP Salihli İlçe Başkanı Mehmet Akın ve Yönetimi, CHP İlçe Başkanı İsmet Kocabıyık ve Yönetimi, AK Parti İlçe Başkanı Selçuk Dinç ve Yönetimi, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ile vatandaşlar katıldı.Törene katılan herkesin Kurban Bayramını tek tek kutlayan Başkan Zeki Kayda, Kurban Bayramı’nın sağlık mutluluk ve huzur getirmesini diledi.

Editör: TE Bilişim